Makers 'Supernatural' teasen aanstaande einde van de populaire serie

Makers teasen laatste moment 'Supernatural'

Na vijftien seizoenen komt er een einde aan Supernatural. De makers hinten daar vast naar.

Jim Pedd, 12 maart 2020 om 11:37

De laatste aflevering van The CW’s Supernatural komt er rap aan. Om fans op dat moment voor te bereiden, plaatste showrunner Andrew Dabb op Twitter een foto van het script van de finale. Daarmee laat hij zien bijna klaar te zijn met de aflevering en dat het einde er nu bijna echt is.
De laatste drie woorden die we zien zijn BLACKOUT en simpelweg The End. Met die woorden komt het verhaal van de Winchester-broers straks dus officieel tot een einde. Dat Dabb dat einde mag maken zal hij mooi vinden; hij begon in 2008 met werken aan de serie en schreef in totaal 40 afleveringen. Sinds seizoen 12 is hij aan de serie verbonden als showrunner.

Lees ook: Deze fanfavoriete personages keren terug in megapopulaire serie 'Supernatural'

Het einde
Bedenker en voormalig showrunner Eric Kripke vertelde in reactie op het bericht van Dabb nog hoe hij finales schreef. “Ik zette altijd ‘to be continued’ neer aan het eind van elke Supernatural-aflevering, en deed dat voor het geluk. Ze konden ons niet cancellen, want er stond immers dat we verder zouden gaan! En weet je wat altijd zal blijven? De Supernatural-familie, die van elkaar houdt en iets goeds naar de wereld brengt. Als ik een ding zou mogen vragen, is het wel of jullie dat kunnen blijven doen.”

Lees ook: 'Supernatural' zoekt jonge Sam en Dean voor laatste seizoen

De serie gaat 16 maart weer verder met de laatste afleveringen. De finale is maandag 18 mei te zien op The CW.


Lees meer over: Supernatural, The CW, Einde

Informatie over de serie: Supernatural

Populair nieuws