search
Deze fanfavoriete personages keren terug in megapopulaire serie 'Supernatural'
Series / Nieuws

Deze fanfavoriete personages keren terug in megapopulaire serie 'Supernatural'

Nog maar negen afleveringen en dan is de megapopulaire serie helaas voorbij.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Als Supernatural straks verder gaat, krijgen we nog heel wat momenten te zien waar we op gehoopt hadden. Het vijftiende seizoen van de hitserie is straks het laatste, maar dat zal dus vol met mooie momenten zitten, waarop we als fans nog even kunnen genieten van onze helden.

Met nog maar negen afleveringen te gaan, laat showrunner Andrew Dabb weten dat acteur Jake Abel niet klaar is met zijn dubbelrol. Adam en Michael krijgen dus nog meer te zien dit laatste seizoen, hoewel de personages "voorlopig nog niet" terug zullen keren. Voor fans is het goed nieuws, want de halfbroer van Sam en Dean is natuurlijk een interessante.

Lees ook: 'Supernatural' zoekt jonge Sam en Dean voor laatste seizoen

Direct naar de hel
In de serie is de band tussen de broers nooit heel goed geweest. Sterker nog, Adam werd opgesloten in een kooi en vervolgens door Michael naar de hel gestuurd. Maar nu lijkt het erop, dat hij toch nog even terugkeert, hoe kort dan ook. Een van de meest recente momenten waarop we de personages zagen, was dat Michael de Winchesters de tools gaf, waarmee ze God konden opsluiten.

Lees ook: Eerste trailer slotseizoen 'Supernatural'!

Dat zorgde weer voor een grote last op de schouders van Adam. En voordat het duo vertrok, bood Dean nog zijn excuses aan voor het feit dat hij Adam in een kooi achterliet. De familiegeschiedenis blijft vermoedelijk moeilijk, al hopen we voor de laatste aflevering op wat vergiffenis!
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen