Balen! Vierde seizoen 'Stranger Things' is uitgesteld

Vierde seizoen 'Stranger Things' is uitgesteld

Het coronavirus zorgt ervoor dat de serie nog langer op zich laat wachten.

Jim Pedd, 26 maart 2020 10:51

Het vierde seizoen van Stranger Things is vertraagd. De Netflix-serie zou begin 2021 uitkomen op de streamingdienst, maar dat zal niet gehaald worden. Dat vertelt acteur David Harbour, die de rol van Hopper speelt.
Net als veel andere beroemdheden, neemt ook Harbour nu veel tijd voor fans op sociale media. Daarvoor organiseerde hij een live Q&A op Instagram. Fans vroegen hem ook naar het vierde seizoen van Stranger Things.

Lees ook: 'Stranger Things' seizoen 4 is groter en gedurfder dan ooit

Vertraagd seizoen
“Wie weet? We liggen nu stil. Het was geloof ik de bedoeling om begin volgend jaar te lanceren, alhoewel ik het niet zeker weet,” legde Harbour uit in de video. “En nu weet ik het niet. Het wordt waarschijnlijk wel uitgesteld. Hopelijk kunnen we snel weer aan het werk, maar ik weet niet hoe het er dan uit gaat zien.”

Lees ook: 'Stranger Things'-cast viert mooi moment voor seizoen 4

Het was al van meet af aan niet duidelijk wanneer Stranger Things verder zou gaan. Seizoen 1 en 3 kwamen in de zomer uit en seizoen 2 debuteerde in de herfst. Dat geeft het productieteam meer vrijheid om te kijken wanneer een nieuw seizoen uit kan komen en in te spelen op een thema. Zo was het tweede seizoen gerelateerd aan Halloween en het derde aan de zomer.

Lees meer over: Stranger Things, Netflix, Coronavirus, David Harbour

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws