'You'-acteur overleden aan Coronavirus

'You'-acteur overleden aan Coronavirus

Het Coronavirus maakt dagelijks nieuwe slachtoffers, onder hen nu ook een lid van de cast van Netflix-serie 'You'...

Geoffrey Ketels, 28 maart 2020 om 09:57

Het zijn angstige tijden. Elke dag opnieuw wordt duidelijk dat er mensen sterven aan een besmetting met het Coronavirus. Ook een acteur uit de Netflix-serie You bleef niet gespaard.
Mark Blum, in eerste instantie natuurlijk vooral bekend van Crocodile Dundee, maar verder ook van series als The Sopranos en You is overleden. De acteur bezweek aan een besmetting met het Coronavirus. Ondertussen hebben verschillende andere bekendheden waaronder (uiteraard) Madonna gereageerd op het nieuws.

Madonna
In het bericht dat Madonna de wereld instuurde denkt ze vooral terug aan haar tijd met Blum in Desperately Seeking Susan in het jaar 1985.

"Ik herinner mij Blum als een grappige, warme man die niet alleen lief, maar ook zeer professioneel was toen we Desperately Seeking Susan maakten". Madonna maakte bovendien van de gelegenheid nogmaals gebruik om duidelijk te maken dat het Coronavirus geen grap is. "Laat ons dankbaar zijn voor het leven, laat ons hoopvol zijn en elkaar helpen en laat ons vooral de quarantainevoorschriften volgen!"

In de serie You speelde Blum de rol van de boekenverkoper Mr. Mooney.

Lees ook: Netflix bevestigt: 'You' krijgt een derde seizoen!

Lees meer over: You, Coronavirus, serie, Mark Blum

Populair nieuws