Volgende streamingdienst 'HBO Max' wordt gewoon in mei gelanceerd!

HBO Max wordt gewoon in mei gelanceerd

Coronavirus of niet, de lancering gaat gewoon door, precies zoals men gepland had.

Jim Pedd, 30 maart 2020 om 07:02

Alhoewel het coronavirus heel wat problemen veroorzaakt in Hollywood (en ver daarbuiten), veranderen sommige dingen niet. WarnerMedia wil namelijk gewoon door gaan met de lancering van zijn streamingdienst HBO Max.
Warner Bros. heeft de camera’s van heel veel van zijn series moeten stilleggen. Desalniettemin wil men verder met de lancering van HBO Max in mei. Die mist dan wel wat originele content die gepland stond, maar dat weerhoudt de mensen er niet van om de dienst toch te lanceren.

HBO Max
De bedoeling is om HBO Max in mei te lanceren. “We hebben ons echt opnieuw moeten verdiepen in de manier waarop onze bedrijven werken in dit nieuwe landschap. We moesten samenwerken en ons aanpassen aan de situatie,” vertelde HBO Max-baas John Stankey.

“Onze techteams werken in behoorlijk unieke situaties en hebben zich snel moeten aanpassen om ervoor te zorgen dat de lancering van HBO Max gewoon in mei plaats zou kunnen vinden. En het marketingteam heeft zijn plannen moeten aanpassen om potentiële abonnees op heel nieuwe manieren te kunnen bereiken.”

Dat is gewoon gelukt, maar sommige dingen missen wel, waaronder de Friends-special die begin maart opgenomen had moeten worden.

Bron: Variety

Lees meer over: HBO Max, Lancering, Streamingdienst

Populair nieuws