Update: Na jaren van problemen ligt 'Y: The Last Man'-serie nu wéér stil

Hoe staat 'Y: The Last Man' er nu voor?

Na jaren in een ware ontwikkelingshel, leek alles goed te gaan. Tot corona toesloeg.

Jim Pedd, 30 maart 2020 om 08:07

Na jaren van ontwikkeling en heel veel problemen, leek het Y: The Last Man eindelijk voor de wind te gaan. Maar nu liggen de opnames van de tweede pilot alweer stil. Dat komt door het coronavirus.
Actrice Imogen Poots, die een hoofdrol had moeten spelen in de serie, stelt dat de opnames snel van start zullen gaan als men weer mag opnemen. Volgens haar ging het goed met de serie.

Lees ook: Comicserie 'Y: The Last Man' lijkt eindelijk uit het dal te klimmen

Y: The Last Man
“Ik had dus letterlijk mijn koffer gepakt voor vijf maanden aan opnames en kwam vorige week aan op de East Coast en toen werd het natuurlijk uitgesteld. Maar het is in de maak en we staan echt klaar om te beginnen. Ik hoop dat het lukt, en dat we het kunnen maken voordat we allemaal 82 jaar oud zijn ofzo. Maar goed, het ging gewoon door, de pre-productie lag op schema en alles was echt klaar voor de opnames,” aldus Poots.

Lees ook: Wéér een tegenslag voor langverwachte 'Y: The Last Man'

De serie draait om Yorick Brown, het enige mannelijke zoogdier dat nog leeft, nadat alle wezens met een Y-chromosoom om het leven komen. Hij reist rond de wereld om te achterhalen wat er aan de hand is.

Bron: DH

Lees meer over: Y The Last Man, Imogen Poots, FX

Populair nieuws