Nieuw personage uit 'The Mandalorian' seizoen 2 onthuld

Personage uit 'The Mandalorian' S2 onthuld

Dit personage zie we waarschijnlijk in oktober in seizoen 2 van The Mandalorian!

Bram de Groot, 29 maart 2020 om 18:06

In oktober dit jaar moet The Mandalorian terugkeren op Disney+. De kans is groot dat dit gewoon gaat gebeuren en dat er geen vertraging is door het coronavirus. De opnames zijn namelijk al afgerond. Nu is er een nieuw personage onthuld.
Recent werd duidelijk dat acteur Michael Biehn (Alien, Terminator) een rol heeft in seizoen twee van de live action Star Wars-serie The Mandalorian. Hij gaat een premiejager spelen. Hieronder zie je eerste concept-art van zijn personage!Lees ook: Tweede seizoen 'The Mandalorian' in handen van nog grotere namen?

Bovenstaand ontwerp verscheen via Making Star Wars. Verdere details zijn onbekend over het personage. Duidelijk is wel dat zijn voorkomen anders is dan die van het titelpersonage. In het tweede seizoen zullen we meer zien van zijn intergalactische avonturen.

Seizoen 2 van The Mandalorian bestaat naar verwachting opnieuw uit acht afleveringen en moet dus ergens in oktober debuteren op Disney+.

Bron: Making Star Wars

Lees meer over: Star Wars, Walt Disney, Jon Favreau, Iron Man, Pedro Pascal, The Mandalorian, Nick Nolte, The Rise of Skywalker, Jon Favreau, George Lucas

Populair nieuws