search

Ons nieuws van zondag 29 maart 2020

Nieuw personage uit 'The Mandalorian' seizoen 2 onthuld
Series / Foto's

Nieuw personage uit 'The Mandalorian' seizoen 2 onthuld

Dit personage zie we waarschijnlijk in oktober in seizoen 2 van The Mandalorian!

In oktober dit jaar moet The Mandalorian terugkeren op Disney+. De kans is groot dat dit gewoon gaat gebeuren en dat er geen vertraging is door het coronavirus. De opnames zijn namelijk al afgerond. Nu is er een nieuw personage onthuld.

Recent werd duidelijk dat acteur Michael Biehn (Alien, Terminator) een rol heeft in seizoen twee van de live action Star Wars-serie The Mandalorian. Hij gaat een premiejager spelen. Hieronder zie je eerste concept-art van zijn personage!



Lees ook: Tweede seizoen 'The Mandalorian' in handen van nog grotere namen?

Bovenstaand ontwerp verscheen via Making Star Wars. Verdere details zijn onbekend over het personage. Duidelijk is wel dat zijn voorkomen anders is dan die van het titelpersonage. In het tweede seizoen zullen we meer zien van zijn intergalactische avonturen.

Seizoen 2 van The Mandalorian bestaat naar verwachting opnieuw uit acht afleveringen en moet dus ergens in oktober debuteren op Disney+.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Grootse terugkeer in 'The Walking Dead' komt dichterbij!
Series / Nieuws

Grootse terugkeer in 'The Walking Dead' komt dichterbij!

Showrunner hint naar verdere toekomst van The Walking Dead en de treugkeer van een groot leider.

Het tiende seizoen van The Walking Dead heeft een verrassing in petto en dit zal komende afleveringen duidelijk worden. In de laatste drie afleveringen van het met één aflevering ingekorte seizoen wordt er gehint naar de terugkeer van een even geleden vertrokken persoon. Let op: SPOILERS!

The Walking Dead-showrunner Angela Kang hintte tegenover Deadline naar dat onder meer Daryl (Norman Reedus) en andere personages er achter zullen komen dat Rick Grimes (Andrew Lincoln) nog leeft en dat hij dus de explosie op de brug (in seizoen negen) zes jaar geleden heeft overleefd.

'Ik denk dat Michonne zeker een gapend gat achterlaat in zowel het emotionele leven van Judith als de andere personages die van haar houden. Maar ze is ook het hoofd van de beveiliging van Alexandrië en ze was een leider sinds het verlies van Rick.

Dus dat plaatst Daryl in een bepaalde positie. Het vraagt echter ook meer van mensen zoals Gabriel en Aaron. En het vraagt aan andere gemeenschappen zoals Hilltop om samen te komen nadat ze vele leiders hebben verloren."

Lees ook: Zeer duistere scène 'The Walking Dead' geschrapt

Waar is het lichaam van Rick?
Waarschijnlijk zal Daryl nu meer naar zijn gevoel luisteren dat Rick nog leeft en daar gaan we komende afleveringen meer van zien volgens de showrunner. Morgenavond verschijnt de volgende aflevering op FOX.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Nieuw op Netflix: de laatste 6 afleveringen van 'Suits' seizoen 7!
Series / Nieuws

Nieuw op Netflix: de laatste 6 afleveringen van 'Suits' seizoen 7!

De laatste 6 afleveringen van het zevende seizoen van 'Suits' staan vanaf vandaag op Netflix...

Geoffrey Ketels
Goed en slecht nieuws voor fans van de serie Suits. Vanaf vandaag, 28 maart 2020 is namelijk seizoen 7B te bekijken op Netflix. Het afscheid met Patrick J Adams en Meghan Markle komt nu wel erg dichtbij...

Het zevende seizoen belooft nog heel wat moois voor de kijker in petto te hebben. Dit gezegd zijnde is het zo dat we ook weten dat we aan het einde van dit seizoen afscheid moeten nemen van twee toch wel zeer belangrijke personages. Zowel Patrick J. Adams als Meghan Markle verlieten immers de serie aan het einde van dit seizoen.

6 nieuwe afleveringen
De eerste 10 afleveringen van het zevende seizoen van Suits waren eerder reeds op de streamingdienst te bekijken. Nu is het dus de beurt aan de resterende 6 exemplaren. Het zevende seizoen is overigens niet het laatste. Er is immers ook nog een achtste en negende seizoen verschenen. Wanneer deze eventueel op Netflix zullen komen te staan is momenteel echter nog niet bekend.

Ondertussen verscheen er ook een spin-off van Suits genaamd Pearson, maar deze bleek geen groot succes te zijn, in tegendeel. De reeks werd dan ook reeds na amper één seizoen afgevoerd.

In ieder geval, ben jij een fan van Suits? Dan kan je dus vanaf vandaag naar de laatste afleveringen van het zevende seizoen kijken op Netflix. Wil je nog even een voorsmaakje krijgen van het zevende seizoen van Suits? Dat is mogelijk met de onderstaande trailer!

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Dit 'Star Trek'-personage zien we nooit meer terug
Series / Nieuws

Dit 'Star Trek'-personage zien we nooit meer terug

Het is helemaal gedaan met Data; we gaan hem nooit meer zien.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Star Trek: Picard bood fans de kans om afscheid te nemen van een van de voornaamste personages van Star Trek: The Next Generation. Nu blijkt dat het een definitief afscheid is.

Acteur Brent Spiner keerde voor de finale van seizoen 1 van Star Trek: Picard terug als Data. Dit was volgens hem de laatste keer dat hij in de huid van Data zal kruipen. Het gaat dus niet meer voorkomen dat we hem zien.

Lees ook: 'Star Trek: Picard' wijzigt het canon wederom

Laatste keer
"Het was een ongelofelijk mooi geschreven scène. Michael Chabon was echt op zijn best. Patrick en ik vonden het fantastisch en waren echt geraakt door de scène," begon Spiner. "Het was zo mooi geschreven en ik denk dat het vooral de bedoeling was om de klap van Nemesis te verzachten."

Lees ook: Gerucht: megacrossover in 'Star Trek'-franchise op komst

"Toen Data dood ging in de film, was dat geen zacht vertrek. Hij werd opgeblazen en ik had nooit verwacht dat zoveel fans dat zoveel problemen mee zouden hebben. Ik vond het eigenlijk wel mooi; hij offerde zichzelf op voor zijn vrienden. Dat leek terecht, maar raakte bij veel mensen niet de juiste snaren."

Nu is het echter voorbij. "Ik vind het niet realistisch om nog eens terug te keren."
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Bedenker: "Einde 'The Walking Dead' was verschrikkelijk"
Series / Nieuws

Bedenker: "Einde 'The Walking Dead' was verschrikkelijk"

Hij vond het maar niets om ermee te stoppen, maar het moest wel.

AMC-serie The Walking Dead is nog druk bezig met zijn tiende seizoen en krijgt een elfde reeks. Hoe lang de serie dan nog door gaat is nog de vraag. De comics zijn in elk geval klaar.

Bedenker Robert Kirkman vertelt nu tijdens een interview dat hij het nog altijd jammer vindt dat hij stopte met de comics. Jammer vooral in de zin dat hij zich er een hele tijd heel slecht over voelde.

Lees ook: 'The Walking Dead' moet het gaan doen zonder een van haar beste personages

Moest stoppen
"Ik stopte met The Walking Dead, omdat het einde van het verhaal bereikt was. Het verhaal moest een bepaald ding worden en dat had ik bereikt en dus moest het afgerond worden," vertelde Kirkman.

Lees ook: Veel kijkers voor het afscheid van Michonne in 'The Walking Dead'

"Ik had een idee om het af te ronden op een manier die ik aan niemand verteld had, en daar dacht ik al vijf jaar over na. Ik wist dat dit het best mogelijke einde zou zijn. Ineens stoppen met de comics, zou hetzelfde zijn als een schokkend sterfgeval. Een beetje hoe je een personage in een boek laat doodgaan. Hoe kan je daar nee tegen zeggen?"

Lees ook: 'The Walking Dead'-franchise heeft een groot probleem

"Na al die jaren voelde ik me opgewonden. Maar het moment dat ik het script af had, voelde ik me rot en voelde het alsof ik een familielid had gedood. Ik voelde me wekenlang echt verschrikkelijk. Ik liep verdrietig door het huis en mijn vrouw maakte zich zelfs zorgen om me. Maar toen de comic binnen begon te komen, begon het steeds beter te voelen en vond ik dat het werkte."
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Deze series verschenen deze week nieuw op Netflix!
Series / Nieuws

Deze series verschenen deze week nieuw op Netflix!

Ook deze week heeft Netflix weer enkele mooie, nieuwe series toegevoegd aan haar aanbod...

Geoffrey Ketels
De voorbije week zagen we op Netflix weer enkele nieuwe series verschijnen. Ben jij ook benieuwd naar welke series dit nu precies zijn? We stellen ze graag op deze pagina aan je voor!

Freud (seizoen 1)
Op 23 maart 2020 verscheen op Netflix de serie Freud. In Freud maken we kennis met een jonge Sigmund Freud welke van plan is om naam te maken in het Wenen van de negentiende eeuw. Om dit te kunnen doen sluit hij zich aan bij een helderziende en gaat hij samen met een inspecteur op pad om enkele bloederige mysteries op te lossen.



Unorthodox (seizoen 1)
In de serie Unorthodox volgen we een jonge, ultraorthodoxe-Joodse dame genaamd Esther Shapiro. Zij is Brooklyn ontvlucht omdat ze op die manier kan ontsnappen aan haar gearrangeerde huwelijk. Vervolgens beslist ze om naar de Duitse hoofdstad Berlijn te trekken, maar haar verleden blijkt haar ook daar te achtervolgen. De serie is gebaseerd op het waargebeurde verhaal van Deborah Feldman. Het eerste seizoen van de reeks is vanaf 25 maart 2020 te bekijken op Netflix.



Black Lightning (seizoen 3)
Goed nieuws was er deze week voor fans van de serie Black Lightning. Ondanks het feit dat ze langer dan normaal hebben moeten wachten op het derde seizoen van de reeks is deze nu wel in één keer te bekijken op de streamingdienst. Het derde seizoen van Black Lightning staat op Netflix vanaf 26 maart 2020.



Ladies Up (seizoen 1)
In een tijd als deze kunnen we met z'n allen wel een beetje humor gebruiken. Dat moet Netflix ook gedacht hebben, want op 27 maart 2020 lanceerde ze de stand-upserie Ladies Up op haar streamingplatform. In de reeks maken we kennis met enkele van de meest veelbelovende Indiase comédiennes van het moment, namelijk Prashasti Singh, Kaneez Surka, Supriya Joshi en Niveditha Prakasam. Leuk voor wie even iets helemaal anders wil...!

Ozark (seizoen 3)
Voor het derde seizoen van de serie Ozark wordt een sprong in de tijd gemaakt van 6 maanden. Ozark vertelt het verhaal van Marty Byrde en zijn vrouw Wendy die er op een zeker ogenblik voor kiezen om te verhuizen naar de Ozarks in het Amerikaanse Missouri. Eenmaal daar aangekomen belanden ze echter in het midden van een heus drugskartel. Marty moet er voor zorgen dat hij 500 miljoen dollar kan witwassen binnen een periode van 5 jaar... Geen eenvoudige opdracht als je het ons vraagt!



Andere series / seizoenen die deze week verschenen:
Naast bovenstaande nieuwe series of seizoenen zijn er ook nog enkele andere namen die deze week op Netflix werden gelanceerd. Het gaat hierbij om de volgende:

- Final Space seizoen 2 (23 maart 2020)
- Signs seizoen 1 (24 maart 2020)
- Rojst seizoen 1 (25 maart 2020)
- Yoohoo to the Rescue seizoen 3 (25 maart 2020)
- 7SEEDS seizoen 2 (26 maart 2020)
- Car Masters: Rust to Riches seizoen 2 (27 maart 2020)
- Il Processo seizoen 1 (27 maart 2020)
- Itaewon Class seizoen 1 (28 maart 2020)
- PJ Masks seizoen 2 (28 maart 2020)
- Suits seizoen 7B (28 maart 2020)
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Dit is het schokkende einde van 'Star Trek: Picard'
Series / Nieuws

Dit is het schokkende einde van 'Star Trek: Picard'

De Star Trek-serie eindigde met een wel heel schokkend moment.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Het einde van Star Trek: Picard laat een behoorlijk schokkende gebeurtenis zien. We hadden al verwacht dat er een groot personage dood zou gaan in de finale, maar dat dit personage zou overlijden hadden we dan weer niet verwacht.

De titel Et in Arcadia Ego wees er al op dat iemand dood zou gaan in de serie. Nu weten we wie dat lot beschoren was: niemand minder dan Jean-Luc Picard. Maar hij kreeg ook meteen een nieuwe kans op het leven.

Lees ook: Gerucht: megacrossover in 'Star Trek'-franchise op komst

Schokkend einde
In aflevering 7 leerden we dat Picard ziek was; hij bleek een hersenziekte te hebben. Daar zou hij sowieso aan overlijden. Eind dit seizoen was het Picard die het opnam tegen de Romulans en ervoor zorgde dat zij lang genoeg bezig gehouden werden voor Starfleet om versterkingen te sturen. Onder leiding van niemand minder dan Riker kwam er een vloot en die versloeg de Zhat Vash.

Lees ook: 'Star Trek: Picard' heeft behoorlijk groot 'gat' in het verhaal

Daarop overleed Picard aan zijn hersenziekte, om wakker te worden in een simulatie waar zijn bewustzijn opgeslagen werd. Daar sprak hij Data nog eens, om eindelijk echt afscheid van hem te kunnen nemen. Vervolgens werd Picard opnieuw tot leven gebracht in het lichaam van een android. Een lichaam dat verouderd is voor zijn gemak en bekendheid, en een sterfdatum heeft.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Seizoensfinale 'The Flash' flink uitgesteld
Series / Nieuws

Seizoensfinale 'The Flash' flink uitgesteld

De Arrowverse-serie heeft ook te lijden onder het coronavirus en dus laat de finale op zich wachten.

De vertragingen blijven komen. Vandaag bevestigt televisiezender The CW dat het zesde seizoen van The Flash niet helemaal afgerond gaat worden. De Arrowverse-serie loopt enige vertraging op en wanneer de finale te zien zal zijn is niet bekend.

Het zesde seizoen van The Flash zou eind mei tot een einde komen. Helaas haalt de Arrowverse-serie die datum niet. Voor zover nu bekend, haalt men 19 mei en is daarna geen nieuwe aflevering meer te zien.

Lees ook: 'The Flash'-serie gaat een gevaarlijke richting in

Waarom niet?
Dat komt vooral doordat heel Hollywood op slot zit. Dat betekent dat ook series niet afgemaakt kunnen worden, daar de VFX-makers thuis zitten. Zij kunnen hun series dus niet afmaken, en dus blijven bepaalde afleveringen liggen. Er zijn tal van series waar dit voor geldt.

Lees ook: Deze Arrowverse-series krijgen minder afleveringen

De hoop van The CW is dat de finale op een ander moment te zien kan zijn en als het goed is moet dat dan in de zomer het geval zijn. Anders zal The CW mogelijk moeten besluiten om het begin van het zevende seizoen uit te stellen tot een nader te bepalen datum.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Bekijk hier de nieuwe trailer voor 'Killing Eve'!
Series / Trailer

Bekijk hier de nieuwe trailer voor 'Killing Eve'!

De serie gaat zeer binnenkort verder op de BBC en is eerder te zien dan verwacht!

De BBC heeft het debuut van de serie Killing Eve met twee weken verschoven. Maar in tegenstelling tot veel andere content, is de boel ditmaal niet uitgesteld, maar naar voren gehaald.

Veel releases zijn door het coronavirus vertraagd. Maar voor Killing Eve geldt dat we blij mogen zijn. De serie zal op 12 april debuteren (in plaats van 26 april) en heeft bovendien een nieuwe trailer gekregen. In die trailer zit een clown waar Pennywise nog een puntje aan kan zuigen.

Lees ook: Nu al duidelijke plannen voor seizoen 3 'Killing Eve'

Nieuwe trailer
"We weten hoe geliefd deze serie is en dat mensen heel graag geweldige content willen op dit moment," aldus AMC-baas Sarah Barnett over de aanstaande release. "Dit seizoen van Killing Eve gaat psychologisch erg diep en met acteurs als Sandra Oh, Jodie Comer en Fiona Shaw, zijn de resultaten buitengewoon. We konden letterlijk niet wachten voor fans om dit te zien."

En dus krijgen we dit seizoen heel wat eerder te zien dan verwacht! Hieronder de nieuwe trailer.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.