Grootse terugkeer in 'The Walking Dead' komt dichterbij!

Terugkeer [...] in 'The Walking Dead' dichterbij!

Showrunner hint naar verdere toekomst van The Walking Dead en de treugkeer van een groot leider.

Bram de Groot, 29 maart 2020 om 17:31

Het tiende seizoen van The Walking Dead heeft een verrassing in petto en dit zal komende afleveringen duidelijk worden. In de laatste drie afleveringen van het met één aflevering ingekorte seizoen wordt er gehint naar de terugkeer van een even geleden vertrokken persoon. Let op: SPOILERS!
The Walking Dead-showrunner Angela Kang hintte tegenover Deadline naar dat onder meer Daryl (Norman Reedus) en andere personages er achter zullen komen dat Rick Grimes (Andrew Lincoln) nog leeft en dat hij dus de explosie op de brug (in seizoen negen) zes jaar geleden heeft overleefd.

'Ik denk dat Michonne zeker een gapend gat achterlaat in zowel het emotionele leven van Judith als de andere personages die van haar houden. Maar ze is ook het hoofd van de beveiliging van Alexandrië en ze was een leider sinds het verlies van Rick.

Dus dat plaatst Daryl in een bepaalde positie. Het vraagt echter ook meer van mensen zoals Gabriel en Aaron. En het vraagt aan andere gemeenschappen zoals Hilltop om samen te komen nadat ze vele leiders hebben verloren."

Lees ook: Zeer duistere scène 'The Walking Dead' geschrapt

Waar is het lichaam van Rick?
Waarschijnlijk zal Daryl nu meer naar zijn gevoel luisteren dat Rick nog leeft en daar gaan we komende afleveringen meer van zien volgens de showrunner. Morgenavond verschijnt de volgende aflevering op FOX.

Bron: Deadline

Lees meer over: The Walking Dead, Seizoen 11, Andrew Lincoln, Jeffrey Dean Morgan, Negan, Rick Grimes, Norman Reedus

Informatie over de serie: The Walking Dead

Populair nieuws