Nog een Clone Wars-personage in 'The Mandalorian'

Nog een Clone Wars-personage in 'The Mandalorian'

Het lijkt erop dat Disney de smaak te pakken heeft met oude bekenden!

Jim Pedd, 1 april 2020 om 13:01

The Mandalorian brengt in zijn tweede seizoen een voor heel veel fans favoriet Star Wars-personage tot leven in live-action vorm: Ashoka Tano. Haar kennen we van de Clone Wars en het personage heeft daar heel veel avonturen in beleefd.
Maar naast Ahsoka gaan we, zo leren we nu, nog iemand te zien krijgen uit de Clone Wars. Onderstaande banner verscheen op de Twitter-account van Dave Filoni, die aan de serie meewerkt. Ahsoka is een van de personages die hij bedacht heeft. Maar nu zien we er nog iemand in voorkomen!

Lees ook: Actrice reageert op woedende fans 'The Mandalorian'

Captain Rex
We zien op onderstaand beeld naast Ahsoka een hele bekende kloon: Captain Rex. Hij was kapitein tijdens de Clone Wars en de tweede luitenant van Anakin Skywalker. Rex wist de chip in zijn hersenen te verwijderen voordat Order 66 werd gegeven en voegde zich bij de Rebellen. Sterker nog, Rex vocht zelfs mee in de Battle of Endor.

Lees ook: 'The Mandalorian' voegt nog een legende toe aan zijn cast

Hieronder zien we de twee personages Loth-Wolves beriojden. Dat zijn intelligente, wolf-achtige wezens met een connectie tot de Force. Ze worden door velen als uitgestorven beschouwd, maar leven nog gewoon.


Lees meer over: Star Wars, The Mandalorian, Dave Filoni

Populair nieuws