Actrice reageert op woedende fans 'The Mandalorian'

Actrice reageert op woedende fans The Mandalorian

Waarom mag Ashley Eckstein de rol van Ahsoka Tano niet spelen voor de live-action serie?

Jim Pedd, 28 maart 2020 om 11:46

Star Wars-fans waren behoorlijk boos toen ze hoorden dat Rosario Dawson de live-action versie van Ahsoka Tano zou gaan spelen in The Mandalorian. Nu reageert actrice Ashley Eckstein, die al jaren haar stem inspreekt, voor het eerst.
Fans waren vooral boos dat Eckstein gepasseerd is. De actrice spreekt al zo’n veertien jaar de stem van Ahsoka in. Je zou dus denken dat zij de eerste keuze is om in de Disney+-productie de rol van Ashoka te spelen. Maar dat ze een stemactrice is, wil natuurlijk niet zeggen dat ze ook voor de camera kan acteren.

Lees ook: 'The Mandalorian' voegt nog een legende toe aan zijn cast

Een droom
“Het is al veertien jaar mijn droom om Ahsoka Tano in verschillende vormen te kunnen spelen. Ik zal altijd dankbaar zijn voor alle kansen die ik heb gekregen om het verhaal van Ahsoka Tano te mogen vertellen en ik ben blij om te zien dat haar nalatenschap door blijft gaan. Ik ben maar een van de vele getalenteerde mensen die haar tot leven brengen,” ging Eckstein van start.

Lees ook: Disney+ maakt mogelijk serie rond populair 'Star Wars'-personage

“De eindbeslissingen over Ahsoka zijn niet voor mij om te maken en ik kan niet reageren op iets waar ik echt niets van af weet.”

Lees meer over: The Mandalorian, Ashley Eckstein, Rosario Dawson, Disney Plus, Star Wars, Controverse

Populair nieuws