search
Netflix hitserie 'Locke & Key' krijgt een tweede seizoen!

Netflix hitserie 'Locke & Key' krijgt een tweede seizoen!

Het eerste seizoen van de serie wist onlangs aangenaam te verrassen op Netflix.

Zilko Tarici
Netflix heeft vandaag via Variety aangekondigd dat de bovennatuurlijke serie Locke & Key officieel een tweede seizoen krijgt. Het eerste seizoen werd uitermate goed gekeken, dus er is vrij snel besloten tot een vervolgseizoen.

Lees ook: Alle sleutels uit de Netflix-serie 'Locke and Key'!

De serie is gebaseerd op de gelijknamige stripreeks van Joe Hill en Gabriel Rodriguez, en gaat over Tyler (Connor Jessup), Kinsey (Emilia Jones) en Bode (Jackson Robert Scott), die, na de gruwelijke moord van hun vader, samen met hun moeder in een enorm huis gaan wonen dat al generaties lang tot de familie behoort.

Ze komen er al snel achter dat overal in het huis magische sleutels liggen verborgen waarmee ze toegang krijgen tot allerlei krachten en gaven. Een sluwe demon heeft het echter ook gemunt op de sleutels, en doet er alles aan om ze te bemachtigen.

Lees ook: Nieuw op Netflix: Het razend spannende 'Locke & Key' seizoen 1

Het is nog onduidelijk welke verhaallijn uit de strips precies als basis voor het tweede seizoen zal dienen. De productie zal echter door het coronavirus nog even op zich laten wachten, dus de makers hebben zat tijd om dat uit te vogelen.

Het is nog onduidelijk wanneer we het tweede seizoen van Locke & Key kunnen verwachten op Netflix, maar dit zal niet eerder dan 2021 zijn.

Aanbevolen artikelen