search
Nog een oude bekende terug in 'Star Trek: Picard' seizoen 2
Series / Nieuws

Nog een oude bekende terug in 'Star Trek: Picard' seizoen 2

Na Riker, Troi en Data keert nu nog iemand terug in de Star Trek-serie!

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Het eerste seizoen van Star Trek: Picard is voorbij. Maar we krijgen sowieso een tweede seizoen van de serie en daar wordt nu hard aan gewerkt. Mogelijk krijgen we in dat seizoen heel nieuwe cameo's van oude bekenden te zien.

Het eerste seizoen van de serie bracht natuurlijk niet alleen Jean-Luc Picard terug. We kregen ook personages als Deanna Troi en William Riker te zien, maar ook Data, Seven of Nine en zelfs Hugh keerde terug. Nu horen we dat Whoopi Goldberg misschien ook terugkeert als Guinan.

Lees ook: 'Star Trek: Picard' seizoen 2 gaat een geheel andere richting inslaan

Mogelijke cameo
Vertrekkend showrunner Michael Chabon, die aanblijft als uitvoerend producent en scenarist, vertelde dat haar personage misschien terugkeert. En dat is iets waar hij nu al dolenthousiast over is.

Lees ook: Fans worden gek van de finale van 'Star Trek: Picard'

"Het is buitengewoon. Ik heb wat belangrijke Guinan-afleveringen van Next Generation teruggekeken, de grootste Picard en Guinan-momenten. Ze is echt een buitengewoon actrice en ik kan niet wachten op haar terugkeer," vertelde Chabon.

Wellicht krijgen we dus meer van Goldberg te zien! De actrice liet overigens al eens weten met alle plezier terug te keren als de bartender van de Ten-Forward Lounge op de Enterprise. Het personage is in de serie een El-Aurian, een vrouw van honderden jaren oud, die in 29 afleveringen en twee films te zien was.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen