search

Ons nieuws van vrijdag 3 april 2020

Gerucht: 'X-Men'-serie komt als snel naar Disney+
Series / Nieuws

Gerucht: 'X-Men'-serie komt als snel naar Disney+

De X-Men komen naar het schijnt snel naar de streamingdienst van Disney!

Disney+ heeft een hele rits aan nieuwe avatars toegevoegd. Abonnees kunnen er nu voor kiezen om voor hun profiel het plaatje van een X-Men te kiezen. Maar het vermoeden luidt nu dat dit de opmars is voor meer.

In heel veel landen waar Disney+ al actief is, kan je al de films streamen. Ook biedt Disney de legendarische animatieserie die gemaakt werd aan. Maar mogelijk komt er nu meer naar de streamingdienst.

Lees ook: Makers 'X-Men: The Animated Series' willen vervolg op Disney+

Nieuwe serie?
Jeremy Conrad, die onderzoek deed en insiders sprak, vertelt nu dat er mogelijk een serie aankomt in de franchise. Er zou zelfs al een pitch zijn gehouden bij Disney+ en Marvel Studios over een animatieserie die gemaakt zou kunnen worden rond de X-Men.

Lees ook: Marvel aangeklaagd rond 'X-Men'-serie

Die serie zou gepitcht zijn bij Marvel-baas Kevin Feige, die naar verluidt fan is van de pitch. Dat er nu ook nieuwe avatars zijn, volledig nieuw ontworpen en niet gebaseerd op ouder materiaal in de franchise, wijst erop dat er mogelijk echt iets aan zit te komen.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Geen plek voor 'Solo' Star Wars-serie op Disney+?
Series / Nieuws

Geen plek voor 'Solo' Star Wars-serie op Disney+?

Er staat al zoveel Star Wars gepland om komende jaren op Disney+ te verschijnen.

Ondanks dat de film Solo: A Star Wars Story flopte aan de wereldwijde bioscoopkassa's, was er lange tijd de roep om een vervolg. Dit mocht van de fans als film, maar ook zeker als een serie op Disney+.

Zo was er de #MakeSolo2Happen in omloop en waren er rondom de release van de film allerlei geruchten dat er vervolgfilms gepland stonden. Ook zou acteur Alden Ehrenreich voor meerdere producties hebben getekend.

Géén Solo-plannen
Solo co-schrijver Jon Kasdan liet via Twitter weten dat er op dit moment geen plannen zijn om verder te gaan met de wereld die in de spin-off prequelfilm werd geïntroduceerd.

"Ik denk niet dat iemand op dit moment een solo-vervolg nastreeft. Ik denk dat zo'n film op dit moment moeilijk te verkopen zou zijn. En de Disney+ Star Wars-kalender zit behoorlijk vol. En dit zijn allemaal shows waar ik naar uitkijk," aldus Kasdan.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Eerste foto's tweede seizoen vampierserie 'NOS4A2'
Series / Foto's

Eerste foto's tweede seizoen vampierserie 'NOS4A2'

De vampierserie met Zachary Quinto (Heroes, Star Trek) keert in juni terug.

AMC heeft een handvol eerste afbeeldingen vrijgegeven van het tweede seizoen van NOS4A2. Daarnaast is aangekondigd dat het nieuwe seizoen op 1 juni a.s. begint.

Lees ook: Teaser 'NOS4A2': er komt iets engs aan

De hoofdrol in de serie is weggelegd voor de Emmy genomineerde acteur/producent Zachary Quinto. Hij wordt vergezeld door acteurs als Ashleigh Cummings, Jahkara Smith, Olafur Darri Olafsson, Ebon Moss-Bachrach, Virginia Kull, Jonathan Langdon, Ashley Romans, Jason David en Mattea Conforti.

Het nieuwe seizoen speelt zich ruim acht jaar na de gebeurtenissen uit het eerste seizoen. Vic McQueen (Cummings) is nog steeds vastbesloten om vampier Charlie Manx (Quinto) voor eens en altijd uit te schakelen. Charlie heeft het op zijn beurt gemunt op Wayne, het achtjarige zoontje van Vic...

Lees ook: AMC maakt horrorserie 'NOS4A2'

NOS4A2 is gebaseerd op Joe Hills gelijknamige bestseller. Hill is tevens uitvoerend producent van de serie. Dit doet hij samen met showrunner Jami O'Brien (Fear the Walking Dead, Hell on Wheels).

[imgscaled]https://www.serietotaal.nl/images/foto/jgscm-nos1-600.jpg[/imgscaled]

[imgscaled]https://www.serietotaal.nl/images/foto/uchr2-nos2-600.jpg[/imgscaled]









Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Hoe gaat het nu met de kijkcijfers van HBO's 'Westworld'?
Series / Nieuws

Hoe gaat het nu met de kijkcijfers van HBO's 'Westworld'?

De HBO-serie leverde deze week geen kijkers in, maar doet het nog steeds niet spectaculair.

Heel goed gaat het niet met de kijkcijfers van HBO-serie Westworld. De prestigeserie gooit de boel op z'n kop en speelt zich niet af in een park, maar juist in de echte wereld.

Desondanks zag men kijkers verdwijnen bij de serie. De aflevering The Absence of Field trok er 800.000 live naar HBO, waar dat er bij de vorige aflevering 780.000 waren. De start van dit seizoen trok nog net iets meer dan 900.000 Amerikanen naar HBO. Zoals altijd zijn de kijkcijfers met een kleine slag om de arm; dit zijn enkel de live-kijkers en niet de mensen die kijken via HBO Go.

Lees ook: Dit is de belangrijkste schurk van 'Westworld'!

De kijkcijfers
Gemiddeld keken er tot nu toe 827.000 Amerikanen naar de serie. Vorig seizoen stemden er gemiddeld 1.574.000 Amerikanen af op een aflevering en het eerste seizoen trok er 1.825.000 per aflevering.

Lees ook: Gaaf 'Westworld'-moment zit vol ingenieuze trucs

Hieronder het lijstje met de kijkcijfers tot nu toe:
1. Parce Domine: 901.000 kijkers
2. The Winter Line: 780.000 kijkers
3. The Absence of Field: 800.000 kijkers
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Kijkcijfers 'The Walking Dead' storten weer eens in
Series / Nieuws

Kijkcijfers 'The Walking Dead' storten weer eens in

Er verdwijnen langzaamaan kijkers bij de AMC-serie, vooral nu Michonne weg is.

Vorige week vertrok Michonne uit The Walking Dead. De verwachting was dat de serie door haar vertrek even heel goed bekeken zou worden en die verwachting werd werkelijkheid. De aflevering trok fors meer kijkers dan eerder dat seizoen.

Maar de vraag was nu wat er zou gebeuren zonder Michonne. Helaas voor AMC zijn de kijkcijfers meteen weer ingestort. De aflevering Look at the Flowers trok 3,26 miljoen mensen naar AMC. Dat zijn er een kleine 400.000 minder dan een aflevering eerder.

Lees ook: Gerucht: 'The Walking Dead' gaat ermee stoppen

Aflevering over Beta
De meest recente aflevering draaide vooral om Beta, die het nu overneemt van de Whisperers. Verder zien we hoe het Negan vergaat sinds de dood van Alpha en wordt het nog interessant om te zien hoe het de komende tijd verder gaat met de serie.

Lees ook: Bedenker: "Einde 'The Walking Dead' was verschrikkelijk"

De volgende aflevering is komende zondag te zien, daarna neemt de serie even pauze.Hieronder een overzicht van de kijkcijfers dit seizoen tot nu toe:
1. Lines We Cross: 4 miljoen kijkers
2. We Are the End of the World: 3,47 miljoen kijkers
3. Ghosts: 3,48 miljoen kijkers
4. Silence the Whisperers: 3,31 miljoen kijkers
5. What It Always Is: 3,09 miljoen kijkers
6. Bonds: 3,21 miljoen kijkers
7. Open Your Eyes: 3,31 miljoen kijkers
8. The World Before: 3,21 miljoen kijkers
9. Squeeze: 3,52 miljoen kijkers
10. Stalker: 3,16 miljoen kijkers
11. Morning Star: 2,93 miljoen kijkers
12. Walk with Us: 3,5 miljoen kijkers
13. What we Become: 3,66 miljoen kijkers
14. Look at the Flowers: 3,26 miljoen kijkers
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Deze helden zaten ook bijna in Crisis on Infinite Earths
Series / Nieuws

Deze helden zaten ook bijna in Crisis on Infinite Earths

Swamp Thing en Constantine zaten bijna in de grootste DC-crossover van televisie

Het had niet veel gescheeld, of de grootste crossover van het DC-universum was nog veel groter geweest. Crisis on Infinite Earths bracht heel veel personages samen en heel veel mooie cameo's met zich mee.

Een daarvan was bijna de legendarische John Constantine, die dan samen met Swamp Thing te zien had kunnen zijn. Maker Marc Guggenheim, die als architect werkt aan de crossovers, onthulde dat er bijna een crossover was met Swamp Thing en Constantine.

Lees ook: Seizoensfinale 'The Flash' flink uitgesteld

Swamp Thing
"Ik had echt heel graag gezien dat Swamp Thing voor een groot deel te zien was in de crossover. Als je Constantine hebt, is het wat mij betreft echt een gemiste kans om Constantine en Swamp Thing niet samen te gooien," vertelde Guggenheim.

Lees ook: 'The Flash'-serie gaat een gevaarlijke richting in

Waarom dat niet lukte is niet duidelijk. "Ik kan eigenlijk alleen zeggen dat het om een boel verschillende redenen niet gelukt is." Waarschijnlijk had het te maken met het feit dat Swamp Thing toebehoort aan DC Universe en Constantine aan The CW.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Nog een oude bekende terug in 'Star Trek: Picard' seizoen 2
Series / Nieuws

Nog een oude bekende terug in 'Star Trek: Picard' seizoen 2

Na Riker, Troi en Data keert nu nog iemand terug in de Star Trek-serie!

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Het eerste seizoen van Star Trek: Picard is voorbij. Maar we krijgen sowieso een tweede seizoen van de serie en daar wordt nu hard aan gewerkt. Mogelijk krijgen we in dat seizoen heel nieuwe cameo's van oude bekenden te zien.

Het eerste seizoen van de serie bracht natuurlijk niet alleen Jean-Luc Picard terug. We kregen ook personages als Deanna Troi en William Riker te zien, maar ook Data, Seven of Nine en zelfs Hugh keerde terug. Nu horen we dat Whoopi Goldberg misschien ook terugkeert als Guinan.

Lees ook: 'Star Trek: Picard' seizoen 2 gaat een geheel andere richting inslaan

Mogelijke cameo
Vertrekkend showrunner Michael Chabon, die aanblijft als uitvoerend producent en scenarist, vertelde dat haar personage misschien terugkeert. En dat is iets waar hij nu al dolenthousiast over is.

Lees ook: Fans worden gek van de finale van 'Star Trek: Picard'

"Het is buitengewoon. Ik heb wat belangrijke Guinan-afleveringen van Next Generation teruggekeken, de grootste Picard en Guinan-momenten. Ze is echt een buitengewoon actrice en ik kan niet wachten op haar terugkeer," vertelde Chabon.

Wellicht krijgen we dus meer van Goldberg te zien! De actrice liet overigens al eens weten met alle plezier terug te keren als de bartender van de Ten-Forward Lounge op de Enterprise. Het personage is in de serie een El-Aurian, een vrouw van honderden jaren oud, die in 29 afleveringen en twee films te zien was.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.