Nieuw op Netflix: 'La Casa de Papel' seizoen 4

Nieuw op Netflix: 'La Casa de Papel' seizoen 4

Het vierde seizoen van de populaire serie 'La Casa de Papel' staat vanaf vandaag op Netflix...

Geoffrey Ketels, 4 april 2020 om 18:09

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Het heeft niet minder dan negen maanden geduurd, maar vanaf vandaag, vrijdag 3 april 2020 is het vierde seizoen van La Casa de Papel dan eindelijk te bekijken op Netflix!
De lancering van het vierde seizoen van de reeks zorgt er voor dat we vanaf vandaag eindelijk weten hoe het verder gaat met Tokio, Denver, Rio, Nairobi en de professor evenals de rest van de crew. De trailer die eerder door Netflix op de wereld werd losgelaten bewees in ieder geval dat het vierde seizoen er eentje beloofd te worden die bijzonder spannend zal zijn!

Vervolg op een nieuwe overval
De start van het vierde seizoen van La Casa de Papel staat uiteraard geheel in het teken van het vervolg van de overval die plaatsvond aan het einde van seizoen drie. Aan het begin van het nieuwe seizoen denkt de professor dat zijn liefde is geëxecuteerd. Bovendien blijkt dat Rio en Tokio net een legertank hebben opgeblazen en we zien een Nairobi die vecht voor haar leven. Spanning verzekerd!

Ben jij één van de vele fans van La Casa de Papel? Kijk je dan ook reeds enige tijd uit naar het nieuwe deel uit de reeks? Dan kan je deze vanaf vandaag, vrijdag 3 april 2020 bekijken op Netflix!

Wil je nog even een voorsmaakje krijgen van het vierde seizoen? Dat is mogelijk door middel van de hieronder terug te vinden trailer.


Lees meer over: La Casa de Papel, Money Heist, serie, Netflix

Populair nieuws