search
Negan choqueert in 'The Walking Dead'

Negan choqueert in 'The Walking Dead'

In aflevering 12 "Walk With Us" gaat het er weer hard aan toe. Ook met dank aan Negan!

Bram de Groot
In aflevering 12 van het huidige seizoen van The Walking Dead gebeurt weer het nodige tussen de uiteenlopende personages in de zombieserie. En het personage Negan van Jeffrey Dean Morgan heeft daarbij een doorslaggevende rol. Let op: SPOILERS!

Tijdens Talking Dead ging Morgan in op de wijze waarop zijn personage Alpha (Samantha Morton) omlegt in de aflevering "Walk With Us". Hij snijdt haar keel door, maar geeft haar daarna ook een afscheidskus.

"Ik vind dat het een meedogenloze manier was om heen te gaan. Dat je keel wordt doorgesneden. Ik weet het, aangezien mijn eigen keel is doorgesneden," zei Morgan tijdens Talking Dead over de manier waarop Rick Grimes zo'n 8 jaar eerder Negan versloeg in de finale-aflevering "Wrath" van seizoen 8.

Lees ook: Grootse terugkeer in 'The Walking Dead' komt dichterbij!

Doodse kus
Over het moment waarop Negan een kus geeft aan de dode Alpha zei Morgan het volgende: "Ze kregen in een zeer korte tijd een raar soort relatie... Hij gaf haar alle kansen om te zeggen dat ze Lydia niet zou doden. Ik weet niet precies wat zijn plan zou zijn geweest als ze had gezegd' ik ga mijn dochter niet vermoorden', maar ik denk dat Negan - ik wil geen medeleven zeggen - maar haar op een zeker moment rust wilde geven tijdens het zeer gewelddadige einde."

"Ik denk niet dat ze verliefd waren of zoiets," zei Morgan daarna. "Ik weet dat ze niet verliefd waren, maar vreemd genoeg denk ik dat de kus iets is dat Negan zeker zou doen."

Lees ook: Gerucht: 'The Walking Dead' gaat ermee stoppen

Aanbevolen artikelen