3 kneitergoede series die nu gewoon op Netflix staan

Het zijn dikke vette aanrader: deze series op Netflix wil je niet missen!

Bram de Groot, 6 april 2020 12:20

Op Netflix staan series van Netflix zelf, maar ook heel veel andere series uit de States of andere landen. Hieronder tref je drie kneitergoede series die je gewoon op Netflix kunt vinden!
Sex Education (2 seizoenen)
Het tweede seizoen verscheen even geleden online op Netflix en deze zorgde voor nog meer aandacht voor deze prima dramakomedie met onder meer Asa Butterfield en Gillian Anderson.

De serie laat een onervaren tiener zien die nog bij zijn moeder woont die seksuologe is. Hij gaat samenwerken met een slimme, opstandige klasgenoot op de middelbare school om een eigen sekstherapiepraktijk te beginnen.


Lost in Space (2 seizoenen)
In 2018 verscheen het eerste seizoen van deze sci-fi komedie, gebaseerd op de serie uit de jaren 60 met dezelfde titel. Uiteraard zien we nu een modernere invulling.

In de serie met onder meer Molly Parker, Toby Stephens en Maxwell Jenkins zien we hoe een schip van een groep ruimtekolonisten van koers verandert en op een onverwachte bestemming landt. Na het tweede seizoen komt er vermoedelijk volgend jaar een afrondend derde seizoen.


The 100 (6 seizoenen)
Losjes gebaseerd op de gelijknamige boekenreeks van Kass Morgan laat The 100 een verhaal zien van een groep overlevenden van een verwoeste wereld zien.

Deze wordt 97 jaar na een nucleair armageddon teruggestuurd naar de Aarde om de leefomstandigheden te testen. Op 20 mei verschijnt het zevende, laatste seizoen op de zender The CW.


Lees meer over: Lost in Space, The 100, Sex Education

Populair nieuws