Netflix weekoverzicht met alle nieuwe series!

Netflix weekoverzicht met alle nieuwe series!

Deze week werden er weer heel wat nieuwe, mooie series toegevoegd aan het aanbod van Netflix...

Geoffrey Ketels, 6 april 2020 om 12:21

Het aanbod van streamingdienst Netflix blijft almaar verder toenemen. Ook deze week verschenen er terug enkele leuke nieuwe series en seizoenen op de streamingdienst.
1.) Community (6 seizoenen)
Er bestond even de nodige onduidelijkheid over, maar op 1 april verschenen dan toch alle zes de seizoenen van Community op Netflix. In de serie volgen we advocaat (of toch niet helemaal) Jeff Winger. Hij wordt geschorst uit zijn advocatenkantoor omdat hij heeft gelogen over zijn bachelordiploma van de Columbia University. Vervolgens heeft de man het plan opgevat om alsnog te proberen om een legitiem diploma in de wacht te slepen. Alle 6 de seizoenen van de reeks zijn nu dus in ieder geval te bekijken op Netflix!

2.) Nailed It!
Nailed It! is een populaire bakshow welke reeds verschillende jaren een groot succes is op Netflix. Op 1 april van dit jaar verscheen dan ook alweer het vierde deel uit de reeks op Netflix. De onderstaande trailer die in de aanloop naar de lancering van het vierde seizoen werd gelanceerd zorgde er meteen voor dat fans reeds watertandend uitkeken naar het vervolg.


3.) Sunderland 'Til I Die
Toen de verschrikkelijk populaire docuserie Sunderland 'Til I Die een tweede seizoen kreeg sprongen fans een gat in de lucht. Zeker in een tijd waarin er geen voetbal meer op de televisie te bekijken is kan het tweede deel uit de reeks bij menig aantal fans de pijn verlichten. Het tweede seizoen van Sunderland 'Til I Die verscheen op 1 april op Netflix en is terug een absolute aanrader voor zowel Sunderland fans als voor mensen die houden van de Engelse Premier League in het algemeen.


4.) La Casa de Papel
Er was deze week ook goed nieuws voor fans van de serie La Casa de Papel! Op 3 april verscheen namelijk het vierde seizoen van de reeks op Netflix. In het vierde seizoen gaat het verhaal van Tokio, Denver, Rio, Nairobi en natuurlijk ook de professor gewoon verder. Het vierde seizoen van de reeks begint met een emotionele gedachte. De professor gaat er namelijk vanuit dat zijn grote liefde is geëxecuteerd. Daarnaast zijn Rio en Tokio er in geslaagd om een legertank op te blazen... wat wellicht nog een behoorlijk staartje zal krijgen. In ieder geval, ook in het vierde seizoen van La Casa de Papel valt er duidelijk weer meer dan genoeg te beleven!


Lees meer over: Netflix, serie, series, streamingdienst

Populair nieuws