We weten nu al welke rol Ahsoka Tano krijgt in 'The Mandalorian'

We weten nu al iets over wat ze te doen heeft in de Star Wars-serie van Disney+.

Jim Pedd, 08-04-2020 10:37

De meest recente aflevering van Star Wars: The Clone Wars hint naar wat we mogen verwachten over Ahsoka Tano in The Mandalorian. Het personage is straks te zien in de live-action serie van Disney+ en heeft een vooralsnog onbekend verhaal.
Nu krijgen we wat context. De meest recente aflevering laat zien dat er een aantal Mandalorian-krijgers op de planeet zijn waar Ahsoka en haar nieuwe vrienden (Trace en Rafa Martez) gevangen zitten. Het trio probeert uit de klauwen van het Pyke-misdaadsyndicaat te ontsnappen en dan komen we erachter dat de Mandalorians een missie hebben.

Lees ook: 'Star Wars' onthult schokkend detail over de Jedi

Ahsoka de Jedi
Een van de Mandalorians herkent Ahsoka als de Jedi die ze op Carlac ontmoet had. Daarmee refereert men naar de aflevering A Friend in Need, waarin Bo-Katan Kryze de jonge Padawan tegenkwam op de planeet Carlac en zelfs met haar vocht. Maar Bo-Katan is niet het enige bekende lid van de groep die we zien.

Lees ook: 'Star Wars: The Clone Wars'-serie wordt steeds treuriger

Ook Ursa Wren, de moeder van Sabine Ren uit de serie Star Wars: Rebels is te zien. Wat nou als de Mandalorians van Ahsoka vragen om te helpen Mandalore te bevrijden uit de klauwen van Darth Maul? Dan zouden we het beleg van Mandalore te zien krijgen en weten we meteen wat het personage voor band heeft met de planeet als we haar live-action zien.

Bron: CB

Lees meer over: The Mandalorian, Disney Plus, Ahsoka Tano

Populair nieuws

Laatste serienieuws

Populair nieuws

Heel Netflix in de greep van nieuwe misdaadserie

Heel Netflix in de greep van nieuwe misdaadserie