search
Wie is deze mysterieuze figuur uit 'The Walking Dead'?
Series / Nieuws

Wie is deze mysterieuze figuur uit 'The Walking Dead'?

Het is een bijzonder personage dat ons aan een bepaald persoon doet denken uit de boeken en games.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
In de meest recente promo voor de finale van het tiende seizoen van The Walking Dead zagen we niet alleen dat Maggie terugkeert, ook was een mysterieuze figuur met exotische wapens en een ijzeren masker te zien. Wie is dat?

Aaron en Alden kwamen de strijder tegen, nadat ze ontsnapt waren aan de Whisperers en een aantal van hen gedood hadden. Maar dat alleen maar om dit mysterieuze personage tegen te komen. En het is geen Whisperer, want dit personage draagt een ijzeren masker en dus geen rottende huid.

Lees ook: Coronavirus verpest plannen 'The Walking Dead'

Wie is het?
Een mogelijkheid is dat we nu Trey Barker gezien hebben. Hij was nooit te zien in de comics, maar maakte zijn opwachting in het boek Rise of the Governor. Barker maakte deel uit van de meedogenloze groep die zichzelf de National Guardsmen noemde en met brute hand heersten over Woodbury.

Lees ook: Seizoensfinale 'The Walking Dead' bijna af!

Daarna kwam de Governor aan in het gebied en nam hij het over, waarna Barker een gevangene werd. In de mobiele game Road to Survival bleek Barker vervolgens een person die zijn gezicht continu verbergt en had hij wapens die veel lijken op die van dit personage. Zou dit dan Barker kunnen zijn?
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen