search
Wolfgang Petersen maakt Syfy-serie 'Ghost Brigades'
Series / Nieuws

Wolfgang Petersen maakt Syfy-serie 'Ghost Brigades'

Sinds de films Troy (2004) en Poseidon (2006) is er weinig vernomen van de regisseur.

Syfy heeft vandaag aangekondigd dat de tweevoudig Oscar-genomineerde regisseur Wolfgang Petersen (Das Boot, Air Force One, Troy) en Scott Stuber (Safe House, Ted) de serie Ghost Brigades ontwikkelen voor Syfy. De serie is gebaseerd op John Scalzi's Hugo Award-genomineerde boekenserie Old Man's War.


In Ghost Brigades volgen we John Perry, een 75-jarige man die zich vrijwillig opgeeft voor de Colonial Defence Force, een krijgsmacht die al eeuwenlang strijdt voor een grotere rol van de mensheid in het heelal. Via technologisch vernuft worden zijn ervaringen en bewustzijn in een jonger lichaam geplaatst om het gevecht in de ruimte aan te kunnen gaan. Wanneer John echter op zijn bestemming arriveert, krijgt hij te maken met een mysterieuze dame en belandt hij midden in een complot waarbij een elite-macht genaamd The Ghost Brigades bij betrokken is.

Jake Thonrton en Ben Lustig (die momenteel Winter's Knight ontwikkelen voor Columbia Pictures) zullen de pilot schrijven. Universal Cable produceert de serie voor Syfy, in samenwerking met Petersens Radiant Productions en Stubers Bluegrass Films.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen