search
Marvel maak release 'Ms. Marvel', 'She-Hulk' en 'Moon Knight'-series bekend

Marvel maak release 'Ms. Marvel', 'She-Hulk' en 'Moon Knight'-series bekend

Disney+ heeft onthuld wanneer deze series precies uit moeten komen!

Jim Pedd
We weten al langer dat Marvel Studios maar liefst tien series in de maak heeft voor Disney+. Dankzij een persbericht van de Franse tak van de streamingdienst, weten we nu wanneer een deel van de nieuw aangekondigde series er komt.

Op dit moment liggen de opnames van een aantal van de series stil. Zo rollen er vanwege het coronavirus geen camera's voor The Falcon and the Winter Soldier en WandaVision, maar zullen de series als het goed is nog altijd gewoon in augustus en december uitkomen. Die maanden staan namelijk vermeld in het persbericht van Disney+.

Lees ook: Gerucht: Ook 'Ms. Marvel' verschijnt eerder dan gepland op Disney+

2021 en 2022
Goed, Disney+ heeft ook van andere series aangegeven wanneer deze gepland staan. Zowel Loki als What If? staan nog steeds gepland voor 2021. Daarnaast moet ook Hawkeye in dat jaar uitkomen. Verder wil Disney+ dat de drie nieuwe series die vorig jaar tijdens de D23 Expo werden aangekondigd in 2022 uitkomen.

Lees ook: Inhumans keren na mislukte poging terug naar MCU

Het gaat dan om de series Ms. Marvel, She-Hulk en Moon Knight. Toch is er nog wat speling en kan er nog van alles veranderen. Marvel Studios heeft net onthuld dat al zijn films later uitkomen, en dat zou ook kunnen gelden voor de series. Zeker is dat echter nog niet, dus voorlopig is dit het releaseschema.

Aanbevolen artikelen