Inhumans keren na mislukte poging terug naar MCU

Inhumans keren na mislukte poging terug naar MCU

De serie van een paar jaar geleden was pure troep. Maar nu probeert men het opnieuw.

Jim Pedd, 13 februari 2020 om 08:07

Marvel probeerde al eens de Inhumans naar het MCU te brengen. Dat werd toen geregeld door Marvel Television, de studio die inmiddels opgeheven is. Helaas slaagde de serie totaal niet in zijn opzet en werd deze al na één seizoen van de buis gehaald. Maar nu gaat Marvel het toch nog eens proberen.
Dat nadat Marvel Studios de Inhumans eigenlijk in Phase 3 middels een film aan de wereld wilde laten zien. De film werd geannuleerd. Maar nu horen we dat Marvel het nog eens gaat proberen, middels de serie Ms. Marvel. De bedoeling is om het verhaal van Kamala Khan, dat in de comics verbonden is aan de buitengewoon krachtige mensen, ook in de serie te koppelen aan de Inhumans.

Lees ook: Nieuws rondom aankomende Disney+ serie 'Ms. Marvel'

Twee castleden gezocht
Er worden twee castleden gezocht voor de serie die omschreven worden als Inhuman. Kamran is er een van, een latente Inhuman uit New Jersey die na blootstelling aan de Terrigen-mist, toegang krijgt tot zijn krachten en daar ook gebruik van maakt. Hij kan een krachtige vorm aannemen en energiebollen afvuren. In de comics is hij ook verbonden aan Kamala Khan als liefde.

Lees ook: 3 grote Marvel-series voor Disney+ sneller klaar dan verwacht!

We wachten nu natuurlijk nog op de formele bevestiging vanuit Marvel, dat druk werkt aan de serie voor streamingdienst Disney+.

Bron: The Illuminerdi

Lees meer over: Inhumans, Marvel, MCU, Disney Plus

Populair nieuws