Bizarre 'Tiger King'-serie krijgt een vervolg: vermoordde Carole Baskin haar man?

Vervolg 'Tiger King' op Investigation Discovery

Investigation Discovery maakt een vervolg op ‘Tiger King’ en belooft een antwoord te vinden op een aantal onopgeloste zaken.

Tom van der Krieke, 8 april 2020 om 10:36

Misdaadzender Investigation Discovery gaat een vervolg maken op de Netflix-hit Tiger King. In deze serie gaat de zender zich onder meer richten op de mysterieuze verdwijning van Don Lewis, de man van Carole Baskin.
De serie gaat Investigating the Strange World of Joe Exotic heten. Investigation Discovery belooft een aantal onbeantwoorde vragen van Tiger King verder uit te zoeken.

Lees ook: Deze gestoorde scène werd uit Netflix-hit 'Tiger King' gehaald

Krijgt Joe Exotic gelijk?
Zo wordt er gekeken naar wat Joe Exotic verder te verbergen heeft, of zijn veroordeling terecht is, naar de betrokkenheid van Jeff Lowe en de geheimen van Doc Antle. Natuurlijk is ook de grote vraag of Carole Baskin haar man met opzet uit de weg heeft geruimd.

Uit Tiger King bleek dat Joe Exotic jarenlang probeerde te bewijzen dat Carole Baskin bij de verdwijning van haar man betrokken was. Tiger King heeft hier geen hard bewijs voor gevonden, maar Investigation Discovery hoopt dit bewijs wel te gaan vinden.

Later deze week komt er een extra aflevering van Tiger King op Netflix.

Lees ook: Bizarre Netflix-serie 'Tiger King' krijgt een extra aflevering!

Bron: Deadline

Lees meer over: Tiger King, Netflix, Investigation Discovery

Populair nieuws