Is Rob Lowe straks Joe Exotic in een adaptatie van het bizarre 'Tiger King'?

Gaat Rob Lowe de rol van Joe Exotic spelen?

Acteur Rob Lowe verkleed zichzelf alvast als Joe Exotic om zich voor te bereiden op de rol.

Tom van der Krieke, 10 april 2020 om 12:35

Acteur Rob Lowe lijkt van plan om de rol van de extravagante Joe Exotic te gaan spelen. Lowe werkt samen met scenarist Ryan Murphy aan een fictieve bewerking van het wilde levensverhaal van Joe Exotic.
Op dit punt zijn besprekingen over een bewerking van het verhaal nog in een heel vroeg stadium. Het is dan ook nog niet bekend of het duo van plan is om een film of een serie rond Joe Exotic te maken.

Lees ook: Bizarre 'Tiger King'-serie krijgt een vervolg: vermoordde Carole Baskin haar man?

Netflix
Het is aannemelijk dat dit project, als het ook daadwerkelijk uitgewerkt wordt, op Netflix zal verschijnen. Scenarist Ryan Murphy heeft namelijk een megacontract bij het streamingplatform.

Vorig jaar liet Ryan Murphy weten dat hij zo’n tien projecten goedgekeurd heeft gekregen bij Netflix. 1 mei komt zijn eerstvolgende project, de miniserie Hollywood, op het platform te staan.

Lees ook: Deze gestoorde scène werd uit Netflix-hit 'Tiger King' gehaald

Rob Lowe verkleed als Joe Exotic
Dit project van Lowe en Murphy wordt niet de enige adaptatie van de documentaireserie Tiger King. Kate McKinnon, bekend van Saturday Night Live, is al bezig met een verfilming van het leven van dierenrechtenactivist Carole Baskin.

In een Instagram bericht is Rob Lowe alvast verkleed als de polyamoreuze eigenaar van tijgers. Bekijk hieronder foto's van hoe de acteur er verkleed als de ‘Tiger King’ uitziet.

Lees ook: Bizarre Netflix-serie 'Tiger King' krijgt een extra aflevering!


Bron: Deadline

Lees meer over: Netflix, Rob Lowe, Tiger King

Populair nieuws