search
Netflix maakt releasedatum 'Dead To Me' seizoen 2 bekend!
Series / Nieuws

Netflix maakt releasedatum 'Dead To Me' seizoen 2 bekend!

Fans hoeven niet lang meer te wachten op het vervolg van de reeks...

Geoffrey Ketels
Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Fans van de serie Dead To Me hoeven niet langer meer geduld te koesteren tot het vervolg er aankomt. Netflix heeft de releasedatum bekend gemaakt en de terugkeer van de serie laat niet lang meer op zich wachten!

Ben jij ook benieuwd om te achterhalen hoe het verhaal van Jen en Judy en hun gestoorde (ex)-mannen verder gaat? In dat geval hebben we goed nieuws voor jou! Netflix heeft namelijk bekend gemaakt dat het tweede seizoen van de reeks zal verschijnen op 8 mei!

Teaser
De bekendmaking gebeurde door middel van een teaser die door Netflix op Twitter werd geplaatst. Dead To Me vertelt het verhaal van de weduwe Jen (gespeeld door Christina Applegate) welke in haar praatgroep kennis maakt met Judy (gespeeld door Linda Carrelini).

Jen gaat door een moeilijke periode omdat ze is verlaten door haar verloofde. Ze ziet het leven dan ook niet meer zitten, maar Judy slaagt er in om daar verandering in te brengen.... Tot Jen ontdekt dat haar nieuwe vriendin wel erg veel weet over het dodelijke ongeval waarbij haar man om het leven kwam.



Lees ook: Nu te zien op Netflix de schitterende zwarte komedie 'Dead to me'
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen