Nu te zien op Netflix de schitterende zwarte komedie 'Dead to me'

Review Netflix-serie 'Dead to me'

'Dead to me' wat als je de dood niet kunt verwerken?

John Holdorp, 27 juni 2019 om 20:45

'Dead to me' is een schitterende serie met scherpe cynische humor maar heeft ook een donkere kant. De serie gaat over Jen (Christina Applegate) die pas haar man heeft verloren. Zij ontmoet Judy (Linda Cardinelli) bij een praatgroep over rouwverwerking en tussen beide vrouwen ontstaat een vriendschap die getest gaat worden door een groot geheim.
Sinds de dood van haar man heeft Jen het moeilijk, ze heeft zijn dood niet verwerkt, heeft twee kinderen, een schoonmoeder waar ze een hekel aan heeft en een agressieve kant. Ook op haar werk functioneert ze niet meer.Als ze op een rouwverwerking praatgroep Judy tegenkomt ontstaat er snel een hechte vriendschap en lijken ze elkaars redder te gaan worden....

De 10 afleveringen van ca. 30 minuten staan vol van scherpe, cynische humor, heel herkenbare zaken uit een rouwproces maar met een heel donkere twist die als een rode lijn door alle afleveringen loopt. Zowel Christina Applegate (Married with Children, Bad Mom) als Linda Cardenelli (Bloodline, Avengers) zetten een prachtig personage neer. James Marsden (Westworld, 30 rock) als ex van Linda en Edward Asner (Working Class, Lou Grant) zetten een prima rol neer.

Ik kan iedereen deze goed weg te kijken serie aanbevelen. En ook volgend seizoen kunt u van deze serie genieten want Netflix heeft een tweede seizoen besteld.

Bekijk Dead to me nu op Netflix.


Lees meer over: dead to me, netflix, christine applegate, linda cardinelli, james marsden, edward asner

Populair nieuws