Hoofdrolspeler Diego Luna over 'Star Wars'-serie 'Cassian Andor'

De opnames van de serie hadden eigenlijk deze maand moeten beginnen, maar het coronavirus gooide roet in het eten.

Zilko Tarici, 11-04-2020 13:31

Het probleem met prequels is dat het publiek meestal weet hoe ze zullen eindigen. Zo zagen we in Rogue One: A Star Wars Story hoe de rebellen de plannen van de Death Star stalen. Door de eerste Star Wars-film wisten we natuurlijk al hoe dat zou aflopen.
Lees ook: 'Cassian Andor'-serie brengt oude personages terug

De nieuwe Disney+-serie over Rogue One-personage Cassian Andor heeft hetzelfde probleem, maar dan in dubbelvoud; het is een prequel op een prequel. Tijdens een interview met IndieWire sprak hoofdrolspeler Diego Luna zich uit over de uitdagingen die de serie te wachten staan:

"Ik kan er niet veel over zeggen. Wat ik wel kwijt wil is dat het een mooie uitdaging is. Maar hoe pak je dit aan als je het einde al weet? Alles draait in dat geval om het verhaal en hoe gelaagd je het geheel kunt maken. Het gaat niet zo zijn dat we op het einde onthullen dat het helemaal niet Cassian Andor was. We weten hoe het gaat eindigen.

Rogue One had dezelfde taak. De laatste scene van die film is er een die we allemaal zagen aankomen. Zo'n situatie zet een deel van je brein aan het werk als verhalenverteller. Een verder obstakel is dat we al weten waartoe mijn personage in staat is."


Lees ook: Nieuwe 'Star Wars'-serie rondom Cassian Andor verloopt stroef

De pre-productie van Cassian Andor (of wat de titel ook zal worden) was al zes weken bezig, toen het coronavirus plots roet in het eten gooide. Het is nu afwachten wanneer de opnames van de serie kunnen beginnen.

Bron: IndieWire

Lees meer over: Diego Luna, Star Wars, Rogue One, Disney, Cassian Andor, Alan Tudyk

Populair nieuws

Laatste serienieuws

Start 'Wednesday' seizoen
2

Start 'Wednesday' seizoen 2

Populair nieuws

Een van de beste thrillers ooit staat op Netflix

Een van de beste thrillers ooit staat op Netflix