Bekijk hier een zwarte versie van het pak van 'The Flash'

Het was nooit een definitief kostuum, maar het ziet er wel heel vet uit!

Jim Pedd, 12-04-2020 12:10

De afgelopen zes seizoenen trok Barry Allen een boel verschillende kostuums aan voor The Flash. Maar wat hij nog niet deed, was í  la Spider-Man een zwart pak aan trekken. Acteur Grant Gustin laat op Instagram zien dat het ooit bijna zover kwam.
Hij onthulde op zijn Instagram-account een behind-the-scenes foto van zichzelf tijdens de pre-productie van het vijfde seizoen van de serie. Toen werd het nieuwe kostuum van The Flash nog in elkaar gezet en was het pak even zwart. Het was nooit de bedoeling om een zwart pak te maken, maar hoorde bij het werk richting een definitief pak.

Lees ook: Deze helden zaten ook bijna in Crisis on Infinite Earths

Zwart kostuum
"Er is al een tijdje geen nieuwe The Flash-aflevering gezien, dus ik dacht, ik deel dit even," begon Gustin. "Deze foto is gemaakt toen we het kostuum voor seizoen 5 aan het passen waren tijdens de pauze tussen seizoen 4 en 5. Ik heb iets van 30 van dit soort foto's van die dag, omdat ik zo opgewonden was. Ik vloog naar Vancouver om een stuk of vijf uur pakken te testen, waarna ik die dag nog terug naar LA vloog. Dit was voordat ze de stof voor het uiteindelijke pak hadden, vandaar dat het zwart is. Maar ergens had ik een zwart pak gewild."

Lees ook: Eindelijk bekend wanneer het Arrowverse weer verder gaat!


Lees meer over: The Flash, The CW, Barry Allen, Grant Gustin

Populair nieuws

Laatste serienieuws

Deze 2 gave series verrijken deze week NPO Plus

Deze 2 gave series verrijken deze week NPO Plus

Populair nieuws

Actieserie slaat in en stormt Netflix top 10 in

Actieserie slaat in en stormt Netflix top 10 in