'Meerdere Hulks in Disney+-serie 'She-Hulk''

Het gerucht gaat dat de serie echt helemaal vol met Hulk-personages komt te zitten.

Jim Pedd, 12-04-2020 11:03

Ondanks dat hij een van de populairste personages in het MCU bleek, kreeg Mark Ruffalo's Hulk nooit een eigen film. Dat had te maken met de complexe situatie rond de rechten op het personage. Maar hij zal wel te zien zijn in de serie She-Hulk, rond zijn beroemde nichtje.
De serie wordt in 2022 verwacht en tot die tijd draait de geruchtenmolen op volle toeren. Zo hoorden we al dat er mogelijk ook een Red Hulk te zien zal zijn in de serie. En nu horen we dat er nog meer Hulks in voor gaan komen.

Lees ook: Nu zeker: Mark Ruffalo tekent voor 'She-Hulk'!

She-Hulk en meer
De serie She-Hulk gaat over Jennifer Walker, het beroemde nichtje van Bruce Banner. Zij is ook geniaal en werkt in een laboratorium. Maar op een dag raakt ze gewond bij een ongeluk en is de enige met bloed dat haar kan redden Bruce Banner. Daardoor krijgt ze ook het Hulk-virus en de bijbehorende krachten.

Lees ook: Hulk waarschijnlijk echt te zien in Disney+ serie 'She-Hulk'!

Bruce Banner zal in het eerste seizoen van de serie te zien zijn en nu horen we dat er naast hem nog veel meer Hulks gaan verschijnen. Ook Amadeus Cho en Rick Jones zouden te zien zijn in de serie, naast Thaddeus Ross die de Red Hulk wordt. Kortom: dat wordt een serie vol visuele effecten!

Bron: CB

Lees meer over: Marvel, Disney Plus, She Hulk, Mark Ruffalo

Populair nieuws

Laatste serienieuws

Recensie Apple TV+-serie 'Slow Horses' seizoen 3

Recensie Apple TV+-serie 'Slow Horses' seizoen 3

Populair nieuws

Spannende Netflix-thriller blijft een aanrader

Spannende Netflix-thriller blijft een aanrader