Alle nieuwe series die Amazon Prime Video afgelopen week heeft toegevoegd!

Dit zijn de nieuwe topseries op Amazon Prime Video

Amazon voegde heel wat nieuwe content toe aan Amazon Prime Video!

Jim Pedd, 12 april 2020 om 13:13

Er verschenen weer een paar nieuwe series op streamingdienst Amazon Prime Video. Vandaag zetten we die, een dag eerder dan je gewend bent, op een rij.
Goed, laten we beginnen met de nieuwe series die verschenen en daarna kijken naar nieuwe afleveringen. Heel veel is het trouwens niet, al zijn we eigenlijk ook niet ontevreden met de toevoegingen van deze week.

Nieuwe seizoenen
De grootste nieuwe toevoeging van Amazon is zonder twijfel de serie Criminal Minds. Er zijn maar liefst 14 seizoenen van de serie online gezet. Deze show draait om de Behavioral Analysis Unit van de FBI, die onderzoek doet naar seriemoordenaars en middels gedragsanalyses voorkomt dat ze nog een misdaad begaan.

Ook nieuw is de serie Weeds, waarvan Amazon 8 seizoenen online zette. Deze serie draait om een moeder in de suburbs die drugs gaat dealen om haar dure levensstijl in stand te houden, nadat haar echtgenoot overleden is. Verder kregen we 11 seizoenen van Jiskefet, de bekende sketch-serie van Kees Prins, Herman Koch en Michiel Romeyn.

Verder zijn de drie seizoenen van Code Black online gezet, een serie rond het personeel van het LA County Hospital, waarin patiënten onder moeilijke omstandigheden behandeld worden. Tot slot kreeg Cougar Town alle zes de seizoenen, die draaien om de escapades van een groepje burgen in Gulfhaven, Floridas.

Nieuwe afleveringen
De eerste aflevering van de serie All or Nothing: A Season with the Arizona Cardinals verscheen op de streamingdienst. Deze serie is een blik achter de schermen bij een heel seizoen van de NFL, en kijkt naar de spelers, coaches en de eigenaren van teams.

Lees meer over: Amazon Prime Video, Nieuw, Weekoverzicht

Populair nieuws