search
Tiger King: Joe Exotic had alligator van Michael Jackson
Series / Nieuws

Tiger King: Joe Exotic had alligator van Michael Jackson

Bizarre Netflix-docuserie liet niet alles horen. Joe had ook de alligator van Michael Jackson.

Naast zo'n 227 tijgers verzamelde Joseph Allen Schreibvogel a.k.a. Joe Exotic ook heel wat andere dieren om zich heen in zijn dierentuin Greater Wynnewood Exotic Animal Park. Het blijkt nu dat hij een ook bekende krokodil in huis had.

In Tiger King: Murder, Mayhem and Madness op Netflix draait het om de vurige en absurde strijd tussen verschillende eigenaren van en personages rondom verblijven van vooral tijgers. Nu blijkt dat Joe Exotic ook een alligator had van Michael Jackson.

Dode alligators
In de show is te zien dat tijdens een brand in 2015 zeven alligators en een krokodil levend verbranden tijdens een brand in hun verblijf doordat deze was gesticht in de naastgelegen studio van Joe Exotic. In 2015 berichtte Los Angeles Times dat deze van Jackson waren geweest en allemaal dood waren gegaan.

Dit bericht werd later recht gezet door een medewerker. Slechts één alligator was eerder van Jackson en deze overleefde de brand. De jongen van de alligator deden dit echter niet.

Lees ook: Er komt meer 'Tiger King' op Netflix!

Jackson had vele dieren die uiteindelijk in opvangcentra door de States terecht zijn gekomen. De bekende chimpansee Bubbles bevindt zich in Center for Great Apes en ook zijn tijgers belandden in een van de vele opvangcentra voor deze zeldzame dieren.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen