search
Wat het einde van 'Locke and Key' ons brengt

Wat het einde van 'Locke and Key' ons brengt

Actrice Emilia Jones over het einde van Locke and Key en wat seizoen 2 ons zal brengen.

Bram de Groot
De ontvangst van de Netflix-serie Locke and Key was wat wisselend, maar dat neemt niet weg dat je deze bovennatuurlijke horror-achtige serie vermakelijk kunt vinden. In maart werd het tweede seizoen aangekondigd. Let op: SPOILERS.

De Britse actrice Emilia Jones, die het personage Kinsey Locke speelt, sprak met Collider en gaf aan dat er nog heel wat "awesome" verhalen onderweg zijn voor in seizoen twee.

"Halverwege het filmen hadden we alle scripts gelezen. Ik had het einde niet verwacht. Ik vond het super spannend. Kinsey en Eden hebben eindelijk hun geschillen achter zich gelaten, dus nu ook zij slecht is, wordt het nog spannender en dramatischer," aldus Jones. "Dat is een van mijn favoriete verhaallijnen, dat Kinsey moet nadenken dat ze tegenover een demon staat. Nu hebben we twee slechteriken in de Savini Squad."

Lees ook: Alle sleutels uit de Netflix-serie 'Locke and Key'!

Wat kunnen we nog meer verwachten?
Jones geeft aan dat ze het interessant vindt dat Tyler Locke (Connor Jessup) 18 jaar wordt en dat hij de magie zal gaan vergeten. Ze zegt dat seizoen één draait om dat de kinderen ontdekken dat zij de sleutels hebben. Seizoen 2 gaat volgen haar over het uitzoeken wat die verantwoordelijkheid betekent.

Lees ook: Netflix hitserie 'Locke & Key' krijgt een tweede seizoen!

Aanbevolen artikelen