Gave foto vanaf de set van Netflix-hit 'The Witcher'

Gave foto vanaf de set van Netflix-hit The Witcher

De opnames liggen stil, maar de serie gaat er in de toekomst gewoon komen.

Jim Pedd, 12 april 2020 om 14:16

Netflix werkte tot het coronavirus toesloeg natuurlijk hard aan het tweede seizoen van The Witcher. Maar helaas liggen de opnames stil en duurt het nog een tijdje tot we meer van deze gave fantasyserie te zien krijgen.
Gelukkig is er showrunner Lauren Schmidt Hissrich, die ons warm houdt. Vandaag plaatste ze op Twitter een nieuwe foto vanaf de set van haar serie. Wat we zien wilde ze niet zeggen, al schreef ze wel het volgende bij het beeld: “Een maand geleden op de set van The Witcher. De zon zal weer opkomen. Blijf tot die tijd thuis en blijf veilig.”

Lees ook: 'The Witcher' heeft extra groot probleem door coronavirus

The Witcher
Het tweede seizoen van de serie wordt anders dan het eerste. Ditmaal krijgen we een lineair verhaal te zien, dus niet drie door elkaar lopende verhalen met elk een heel eigen tijdlijn. Ditmaal iets anders en zien we een lopend verhaal over dit nieuwe seizoen.

Lees ook: Nog een grote 'Game of Thrones'-naam voor 'The Witcher'?

Dat wordt gebaseerd op het eerste boek in de Witcher-saga: Blood Elves. We zien dan meer van Geralt of Rivia, Ciri en natuurlijk ook tovenares Yennefer.Lees meer over: The Witcher, Netflix, Setfoto

Populair nieuws