4 strakke actieseries die je op Netflix kunt vinden!

Nieuwsgierig naar de actieseries die op Netflix staan? Check deze vier tips!

Bram de Groot, 12-04-2020 17:28

Op Netflix staan series van Netflix zelf, maar ook heel veel andere series uit de States of andere landen. Hieronder tref je vier strakke actieseries die je gewoon op Netflix kunt vinden!
Prison Break (5 seizoenen)
Deze gevangenisserie laat zien hoe een man vol slimme tatoeages zijn oudere broer uit de gevangenis probeert te helpen ontsnappen. Er zijn echter ook vele andere boeven waar hij mee te maken krijgen. Er zijn vijf seizoenen en vooral het eerste seizoen is zeer vermakelijk!


Shooter (3 seizoenen)
Deze actieserie is gebaseerd op de gelijknamige film uit 2007 met Mark Wahlberg. Dit keer heeft Ryan Phillippe de hoofdrol en in de drie afgeronde seizoenen zien we hoe zijn getrainde scherpschutter een aanslag op de president probeert te voorkomen. Al snel blijkt dat het een val is.


Jessica Jones (3 seizoenen)
Deze Marvel-serie houdt zich daargaans ver van overdreven superkrachten en dat is dan ook het opvallende aan deze misdaad/actieserie. Er zijn drie seizoenen en de hoofdrol is voor actrice Krysten Ritter. Er is ook een mooie rol voor David Tennant als de slechterik Kilgrave.


Altered Carbon (2 seizoenen)
Dit is een scifi-actieserie waarin Joel Kinnaman en later Anthony Mackie te zien zijn als Takeshi Kovacs. Dit is een gedigitaliseerde menselijk bewustzijn dat getransformeerd wordt tussen lichamen. Recent verscheen het tweede seizoen op Netflix.


Lees meer over: Shooter, Prison Break, Altered Carbon, Jessica Jones

Populair nieuws