3 stevige superheldenseries die je op Netflix, Amazon of HBO kunt vinden!

3 stevige superheldenseries die je kunt streamen!

Ben jij dol op superhelden? Check dan onderstaande stevige superheldenseries zeker even.

Bram de Groot, 14 april 2020 om 10:31

Hoeveel hou jij van superheldenseries? Het subgenre is namelijk niet alleen op het witte doek populair. Hieronder drie stevige superheldenseries die je op Netflix, Amazon of HBO kunt zien!
Watchmen (HBO, 1 seizoen)
Het is nog onbekend of er een vervolg komt op Watchmen, gebaseerd op de populaire gelijknamige comic van DC Comics die in 2009 al werd verfilmd.

De bejubelde serie heeft een vrijere invulling gekregen en laat rollen zien van namen als Regina King, Don Johnson, Tim Blake Nelson, Yahya Abdul-Mateen II en Jeremy Irons. Het seizoen is geheel beschikbaar op HBO.


The Umbrella Academy (Netflix, 1 seizoen)
Deze wat mildere superheldenserie The Umbrella Academy is gebaseerd op een comic van Dark Horse Comics en het eerste seizoen verscheen met tien afleveringen in 2019. Een tweede seizoen is onderweg.

De serie met namen als Ellen Page, Tom Hopper, David Castañeda en Mary J. Blige is goed bekeken en volgt zeven superhelden die door een excentrieke miljardair zijn opgeleid.


The Boys (Amazon Prime Video, 1 seizoen)
Dit is misschien wel de stevigste superheldenserie van de drie. The Boys is gebaseerd op een comicreeks van Dynamite Entertainment en laat rollen zien van Karl Urban, Jack Quaid, Antony Starr, Erin Moriarty en Elisabeth Shue.

We zien arrogante superhelden uit de groep The Seven die door de wereld gezien worden als supersterren. Daartegenover staan The Boys. Het tweede seizoen volgt dit jaar.


Lees meer over: The Boys, Watchmen, The Umbrella Academy, Netflix, HBO, Amazon Prime Video

Populair nieuws