3 strakke actieseries die je op Netflix kunt vinden!

Nieuwsgierig naar de actieseries die op Netflix staan? Check deze drie tips!

Bram de Groot, 18-04-2020 15:13

Op Netflix staan series van Netflix zelf, maar ook heel veel andere series uit de States of andere landen. Hieronder tref je drie strakke actieseries die je gewoon op Netflix kunt vinden!
Fauda (3 seizoenen)
Deze Israëlische actiethriller heeft al drie seizoenen en laat twee kanten van het conflict tussen Israël en Palestina zien.

We zien hoe een commando die voor de Israeli Special Forces jacht maakt op Abu-Ahmed, Hamas-terrorist die al bijna 150 Israëliërs heeft vermoord.


Vikings (5 seizoenen)
Vikings is een enorm succes en laat de avonturen van de grootste Viking Ragar Lothbrok zien. Met zijn Vikingbroers en familie probeert hij heerser van alle Vikingstammen te worden. De hitserie is richting een afronding aan het werken.

Later dit jaar verschijnen de laatste reeks afleveringen en daarna volgt een compleet nieuwe serie in dezelfde wereld.


Gotham (4 seizoenen)
In deze serie die zich afspeelt binnen het superheldengenre duiken we in de geschiedenis van Gotham en zijn schurken. Het is de bekende detective James Gordon die onderzoek doet naar alle problemen in de stad.

Op zijn pad ontmoet hij als eerste Oswald Cobblepot / The Penguin. Het vijfde en laatste seizoen zal waarschijnlijk snel worden toegevoegd.


Lees meer over: Fauda, Vikings, Gotham

Populair nieuws