Deze Marvel-serie is wél in productie voor Disney+

Deze Disney+ / Marvel-serie is wél in productie

Volgend jaar zomer verschijnt misschien wel de meest interessante Marvel-productie voor Disney+.

Door onze nieuwsredactie, 18 april 2020 14:12

Volgend jaar zomer verschijnt de animatieserie What If? op de streamingdienst Disney+. Terwijl het werk aan andere Marvel-producties is stil gevallen door de coronacrisis, gaat het werk aan What If? gewoon verder.
Marvels What If? is misschien wel de meest interessante productie voor Disney+ van allemaal. In de reeks wordt er met een andere bril gekeken naar de gebeurtenissen in de afgeronde Infinity Saga.

What If? pakt het goed aan
Stephan Franck, het hoofd van productie van de serie, sprak met Newsarama.

"Normaal verdeelde ik mijn dag tussen mijn thuisstudio en het Disney-terrein voor daily's en reviews, maar nu doen we het allemaal op afstand," legde hij uit. "Voor zover ik begrijp blijft de animatie doorgaan aangezien we veilig vanuit huis kan werken. Een pluim voor de studio's om zo snel te kunnen schakelen naar werken op afstand."

Lees ook: Robert Downey Jr. terug als Iron Man in 'What If...?'

Marvels What If? laat onder meer zien dat Peggy Carter en niet Steve Rogers de held Captain America werd. Ook krijgen we Marvel Zombies te zien en wordt T'Challa niemand minder dan Star-Lord.

Bron: newsarama

Lees meer over: What If, Marvel, Disney, Michael B Jordan, Josh Brolin, Tom Hiddleston, Jeremy Renner, Jeffrey Wright, Captain Carter, Jeff Goldblum, Robert Downey Jr

Populair nieuws