search
Stilleggen opnames 'Supernatural' is juist een goede zaak
Series / Nieuws

Stilleggen opnames 'Supernatural' is juist een goede zaak

Een van de hoofdrolspelers gelooft dat het de serie juist ten goede zal komen.

Supernatural moest de opnames een tijdje stilleggen. Maar volgens acteur Jensen Ackles denkt dat de coronacrisis eigenlijk helemaal niet zo slecht zal zijn voor de serie. De laatste afleveringen kunnen daardoor juist verfijnd worden.

De serie stopte in maart met de opnames. Dat was vlak voordat de opnames af waren. Er hoefden nog maar zeven afleveringen uitgezonden te worden op dat moment en de opnames van twee van de afleveringen waren nog niet afgerond.

Lees ook: 'Supernatural' is vroegtijdig klaar met zijn laatste seizoen

Juist goed
Volgens Ackles is de situatie behoorlijk frustrerend, maar is het tegelijk ook heel positief. De creatievelingen achter de serie krijgen nu namelijk meer tijd om zich op te laden voor het laatste loodje. En dat "zou de serie eigenlijk wel ten goede kunnen komen", vertelt hij aan Entertainment Weekly.

Lees ook: Makers 'Supernatural' teasen aanstaande einde van de populaire serie

"Natuurlijk bevinden we ons in een verschrikkelijke situatie, maar het goede nieuws is dat het ons een kans geeft om ons nog even op te laden. We hadden net aflevering 18 af en één dag van aflevering 19 opgenomen. Ik keek naar die twee monsterscripts en dacht: 'dit is het einde van een marathon en dan willen ze dat we nog eens twee kilometer gaan sprinten'. Dus het voelt alsof dit bijna de kans geeft om ons opnieuw te focussen en vol in die twee laatste afleveringen te stappen. Deze pauze zou ze dus ten goede kunnen komen."
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen