3 kneitergoede series die gewoon op Netflix staan!

3 kneitergoede series die gewoon op Netflix staan

Het zijn dikke vette aanraders: deze series op Netflix wil je niet missen!

Bram de Groot, 21 april 2020 om 12:04

Op Netflix staan series van Netflix zelf, maar ook heel veel andere series uit de States of andere landen. Hieronder tref je drie kneitergoede series die je gewoon op Netflix kunt vinden!
Daredevil (3 seizoenen)
Dit was het eerste seizoen van de reeks Marvel-series die op Netflix zijn verschenen en uiteindelijk samenkwamen in The Defenders. De blinde Matt Murlock a.k.a. Daredevil kreeg uiteindelijk drie seizoenen en zorgde ook voor de spin-off The Punisher. Zeker een mooi eerste seizoen, met meer geweldig daarna.


The Last Kingdom (3 seizoenen)
In 2015 startte deze Britse tv-serie op de BBC en deze is gebaseerd op de boeken The Saxon Stories van Bernard Cornwell. Na het tweede seizoen stapte Netflix in en nu is het een volledige Netflix-productie. In de serie volgen we echte historische figuren, maar hun avonturen zijn fictief. Een vermakelijke serie voor velen!


Undercover (1 seizoen)
Met rollen voor Tom Waes, Anna Drijver en Frank Lammers is dit een van de eerste Nederlandse series op Netflix. We ontmoeten Ferry Bouman (Lammers) die aan het hoofd staat van een van 's werelds grootste XTC-netwerken. Een kat-en-muis-spel ontstaat als er een undercover-operatie wordt opgestart. De serie bestaat uit 10 afleveringen en seizoen 2 volgt snel.


Lees meer over: Undercover, The Last Kingdom, Daredevil

Populair nieuws