Hoe ziet het einde van 'Grey's Anatomy' eruit?

Hoe ziet het einde van 'Grey's Anatomy' eruit?

Weet actrice Ellen Pompeo al hoe ze na zestien jaar afscheid wil nemen?

Jim Pedd, 21 april 2020 om 12:04

Grey’s Anatomy gaat nu al zestien seizoenen mee. Dat had misschien niemand verwacht, maar het verhaal van Meredith Grey blijft boeien. Actrice Ellen Pompeo sprak met Variety over het mogelijke einde en wanneer dat zal komen.
Pompeo vertelde tijdens het interview over het zestiende seizoen. Dat eindigt enkele afleveringen eerder dan gepland, waardoor we een wat vreemd eindpunt krijgen. Dat maakte dat de journalist van Variety ruimte zag om ook eens te kijken naar het echte einde van de serie en hoe dat er misschien uit zal zien.

Lees ook: Belangrijk hoofdpersonage verlaat 'Grey’s Anatomy'

Einde in gedachten?
Actrice Pompeo vertelde dat ze geen beeld heeft bij een laatste scène voor haar personage. “Nee, eerlijk gezegd niet. Maar bij de laatste aflevering die ik opgenomen heb, heb ik het wel met Krista [Vernoff, schrijfster] gehad over wat mogelijkheden.” Vervolgens vroeg men de actrice of ze een einddatum in gedachten heeft: “Ik heb voor nog een seizoen getekend en meer dan dat kan ik niet zeggen.”

Lees ook: Voormalige 'Shameless'-ster in Grey's Anatomy!

Heeft Pompeo dan wel verwachtingen van hoe het einde eruit komt te zien? “Nee, ik heb geen verwachtingen en dat is hoe ik overleef.”

Bron: Variety

Lees meer over: Greys Anatomy, Ellen Pompeo, ABC

Informatie over de serie: Grey's Anatomy

Populair nieuws