Michael Jordan docu 'The Last Dance' nu al te bekijken op Netflix!

'The Last Dance' nu al te bekijken op Netflix!

De reeks zou in eerste instantie pas later op de streamingdienst verschijnen...

Geoffrey Ketels, 21 april 2020 om 12:04

Het Coronavirus heeft op ongelofelijk veel verschillende vlakken roet in het eten van de sportliefhebber gegooid. Toch is er nu ook goed nieuws. De eerste afleveringen van The Last Dance staan nu namelijk op Netflix!
The Last Dance is een documentaire welke bestaat uit tien afleveringen. De documentaire is een productie die tot stand is gekomen door een samenwerking tussen Netflix en de sportzender ESPN. In deze docuserie wordt er in het bijzonder aandacht besteed aan het laatste seizoen van Jordan bij de Chicago Bulls. Uiteraard zijn er in de documentaire heel wat beelden te zien van het seizoen 1997-1998 welke nog nooit eerder zijn uitgezonden.

Lees ook: Netflix en ESPN werken aan "beste Michael Jordan docuserie ooit gemaakt"

2 afleveringen
Ondanks het feit dat de docuserie aanzienlijk vroeger op Netflix is verschenen is het niet zo dat meteen alle afleveringen er op zijn terug te vinden. Op dit ogenblik staan er dan ook nog maar 2 afleveringen online. Vanaf nu worden er vervolgens elke maandag terug 2 nieuwe afleveringen toegevoegd tot ze alle tien online staan. Hoe dan ook, basketballiefhebbers hebben sowieso weer wat om naar uit te kijken!

Zou je graag een voorsmaakje willen krijgen van wat deze docuserie in haar totaliteit voor jou in petto heeft? Bekijk dan absoluut even de onderstaande trailer. Voor zij die niet meer kunnen wachten en graag meteen aan de slag willen gaan met het bekijken van de reeks, dat is nu dus mogelijk op Netflix!


Lees meer over: The Last Dance, serie, docuserie, Netflix

Populair nieuws