3 gave superheldenseries die op Amazon Prime Video staan

3 gave superheldenseries op Amazon Prime

Als je houdt van superhelden, kan je ook terecht op Amazon Prime Video!

Jim Pedd, 25 april 2020 om 12:00

Amazon biedt heel wat coole series aan. Daar zitten ook gave series met een grote rol voor superhelden in. We hebben natuurlijk al eens Heroes getipt, dus deze week doen we drie andere series.

The Boys


Deze serie laat zien wat er gebeurt op het moment dat superhelden net zo populair worden als beroemdheden, als ze de invloed hebben van politici en aanbeden worden als goden. En als ze hun krachten misbruiken en niet iets goeds doen. De machtelozen nemen het in deze serie op tegen de Seven, en willen de waarheid over de helden blootleggen.


Supernatural


Twee broers stappen in de voetsporen van hun vader en worden Hunters. Ze nemen het op tegen kwaadaardige bovennatuurlijke wezens van alle soorten. Het gaat dan niet alleen om monsters, maar ook om demonen en zelfs goden die zich op Aarde bevinden.


The Tick


Er zijn tientallen superhelden in de wereld. Een accountant zonder krachten merkt dat een superschurk de stad beheerst. In een poging dat complot bloot te leggen, gaat hij de samenwerking aan met een vreemde, blauwe superheld: de Teek.


Lees meer over: Amazon Prime Video, Aanbod

Populair nieuws