Eerste Belgische Netflix-serie 'Into The Night' binnenkort te streamen!

Eerste Belgische Netflix-productie komt op 1 mei

Het is niet lang meer wachten op de komst van de eerste Netflix-serie van Belgische bodem...

Geoffrey Ketels, 21 april 2020 om 12:03

Goed nieuws voor iedereen die zit te wachten op de komst van de eerste Belgische Netflix-productie Into The Night. Netflix heeft immers bekend gemaakt dat ze er op 1 mei reeds zit aan te komen!
Into The Night belooft een erg spannende serie te worden. Ze vertelt dan ook het verhaal van een zon die op compleet onverklaarbare wijze alles en iedereen begint te doden. Een nachtvlucht vanuit Brussel trekt naar het westen met maar één doel, ontsnappen aan de dodelijke invloed van de zon. Aan boord bevinden er zich een aantal gelukkige passagiers... althans, gelukkig. Al snel wordt duidelijk dat ze niet alleen de zon, maar ook elkaar moeten zien te overleven.

1 mei 2020
Netflix heeft nu dus bekend gemaakt dat deze langverwachte, eerste Belgische productie vanaf 1 mei te bekijken zal zijn bij de streamingdienst. De reeks zal bestaan uit zes afleveringen en werd geregisseerd door Inti Calfat en Dirk Verheye.

Een opmerkelijk detail is dat het script voor de reeks is geschreven door niemand minder dan Jason George. Hij staat uiteraard vooral bekend om zijn eerdere project Narcos. De verwachtingen voor de eerste, Belgische Netflix-productie zijn dus met recht en rede hooggespannen!

Wil je alvast graag een voorsmaakje van deze aankomende nieuwe serie? Bekijk dan zeker en vast even de onderstaande trailer!


Lees meer over: Into The Night, serie, Netflix, Belgische serie, Belgische Netflix serie

Populair nieuws