search
Slecht nieuws voor 'Riverdale'-fans seizoen 4 is zo goed als afgelopen!
Series / Nieuws

Slecht nieuws voor 'Riverdale'-fans seizoen 4 is zo goed als afgelopen!

Het Coronavirus heeft aanzienlijke sporen nagelaten in het productieschema van de populaire Netflix-reeks...

Geoffrey Ketels
De voorbije week konden fans van de serie Riverdale voor het eerst sinds enige tijd terug een nieuwe aflevering bekijken. Goed nieuws, maar dat goede nieuws is helaas slechts van korte duur.

Riverdale was één van de eerste series waarvan bekend raakte dat de productie er van was gestopt naar aanleiding van de uitbraak van het Coronavirus. Even leek het er zelfs naar uit te zien dat één van de leden van de cast het COVID19-virus had opgelopen.

De vertraging in het productieschema heeft er in ieder geval voor gezorgd dat het vierde seizoen een behoorlijk stuk korter zal worden dan in eerste instantie gepland. Eén van de schrijvers van de reeks heeft nu immers bevestigd dat de negentiende aflevering meteen ook de laatste zal zijn van het vierde seizoen.

Lees ook: Riverdale fans opgelet! Deze 5 series zijn misschien ook iets voor jullie!

Nog één aflevering
Bovenstaande betekent aldus dat er na de aflevering van de voorbije week nog één extra aflevering zal verschijnen. In principe zou dat het geval moeten zijn deze week, maar ook daar lijkt nog enige onduidelijkheid over te bestaan.

In eerste instantie zou het vierde seizoen van Riverdale bestaan uit 22 afleveringen. De resterende afleveringen zullen nu worden toegevoegd aan het begin van het vijfde seizoen. Dit betekent meteen ook dat het vijfde seizoen van de Netflix-hitserie extra lang zal worden.

Wanneer we het vijfde seizoen van Riverdale precies zullen mogen verwachten is uiteraard nog niet duidelijk. Wellicht dat deze nog wel even op zich zal laten wachten...
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen