Alle oorspronkelijke castleden terug voor de nieuwe 'Lizzie McGuire'

'Lizzie McGuire'-cast compleet!

McGuire-familiereünie voor de nieuwe 'Lizzie McGuire' serie van Disney, met alle oorspronkelijke castleden

Door redactie, 25 oktober 2019 om 12:21

Behalve Hilary Duff zijn nu ook oorspronkelijke castleden Hallie Todd, Robert Carradine, and Jake Thomas bevestigd voor de nieuwe Disney+ serie.
Het is een echte McGuire-familiereünie voor de nieuwe Lizzie McGuire serie van Disney. Originele castleden Hallie Todd, Robert Carradine en Jake Thomas zijn allemaal bevestigd voor hun rollen. Todd en Carradine komen terug voor hun rol als Lizzie's ouders Jo en Sam, en Thomas als haar jongere broer Matt.

Lees ook: Hilary Duff terug als 'Lizzie McGuire' op Disney+

Hilary Duff heeft een foto van de McGuire-clan gepost op haar Instagram. De cast is voor het eerst in 15 jaar herenigd om het script te lezen van de eerste aflevering.De nieuwe serie gaat verder wanneer Lizzie op het punt staat 30 te worden. Ze lijkt het allemaal voor elkaar te hebben: een droombaan als assistent van een chique interieur ontwerper in New York, een leuke vriend en een pittoresk appartement in Brooklyn.

Maar zoals dat dan gaat, zijn zaken niet altijd zo perfect als ze lijken. Met een beetje hulp van haar vrienden, haar familie en haar 13-jarige alter-ego in geanimeerde vorm, navigeert Lizzie door de ups en downs.

Originele producent Terri Minsky keert terug, met Duff en Rachel Winter als uitvoerend producenten. Een première datum voor de terugkeer van Lizzie McGuire is nog niet bekend.

Bron: Entertainment Weekly

Lees meer over: Hilary Duff, Disney, Lizzie McGuire

Informatie over de serie: Lizzie McGuire

Populair nieuws