search
Is deze klassieke schurk te zien in 'The Mandalorian'?
Series / Nieuws

Is deze klassieke schurk te zien in 'The Mandalorian'?

Boba Fett zou de nieuwe voornaamste schurk zijn van de serie op Disney+!

Wordt Boba Fett de voornaamste schurk van The Mandalorian? Het begint er steeds meer op te lijken. Centraal in de live-action Star Wars-serie van Disney+ staat Din Djarin en zijn pogingen om het mysterieuze Child a.k.a. Baby Yoda te beschermen.

Hij moet het kind helpen overleven en er zijn heel wat mensen die het erop voorzien hebben. Het gerucht gaat al langer dat Boba Fett een van de figuren zal zijn die het op Baby Yoda voorzien heeft. Wat zijn de belangrijkste argumenten? Screen Rant zette ze op een rij.

Lees ook: Dit dode 'The Mandalorian'-personage keert mogelijk terug?

Boba Fett!
In Star Wars Legends overleefde Boba Fett het ongeluk met de Sarlacc, en gebruikte hij zijn jetpack. Hij ging verder onder de naam Mandalore en wist leiding te geven aan diverse Mandalorians. Ook in het nieuwe canon wijst er veel op dat hij overleefd heeft.

Lees ook: Rosario Dawson over kritiek 'The Mandalorian'

Het eerste seizoen had een aflevering, The Gunslinger, waarin een onbekend personage een bewusteloze Fennec Shand benadert. Dat zou niemand minder dan Boba Fett zijn geweest. Zijn aanwezigheid in het seizoen is mogelijk, want het moment met Fennec speelde zich af op Tatooine, precies de planeet waar Boba Fett wellicht nog op leeft sinds zijn ongeluk met de Sarlacc.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen