Deze Netflix Original zal populairder zijn dan knaller 'Tiger King'

Deze Netflix-serie is populairder dan Tiger King

Netflix denkt dat deze serie uiteindelijk nog veel beter bekeken zal worden dan Tiger King.

Jim Pedd, 24 april 2020 om 11:11

Netflix Original Tiger King doet het uiterst goed. Zo goed dat er maar liefst 64 miljoen gebruikers hebben gekeken in de eerste vier weken dat de serie te zien was. Maar Netflix denkt dat er een serie is die snel nog beter bekeken is.
La Casa de Papel, dat sinds 3 april een vierde seizoen heeft, bereikt volgens Netflix in dezelfde periode 65 miljoen gebruikers. Dat zou betekenen dat de Spaanse serie over een groep bankrovers, nog populairder is dan de bizarre documentaireserie.

Lees ook: 'La Casa de Papel': waarom moest dit personage dood?

Top 10 positie
La Casa de Papel is een Spaanstalige serie die sinds de show op 4 april te zien is, al in de top tien meest populaire series staat. Dat staat de show nu al zo’n vijftien dagen, waarmee het mogelijk uiteindelijk populairder zal blijken dan de hippe televisieserie.

Lees ook: Nieuw op Netflix: 'La Casa de Papel' seizoen 4

La Casa de Papel was ooit te zien op Spaanse televisie, voordat Netflix hem in de zomer van 2018 aankocht. Daar werd de serie al snel erg populair en besloot Netflix nog eens twee seizoenen te maken. Nu is er een vierde seizoen en is het wachten op nog een nieuwe reeks.

Lees meer over: Netflix, Tiger King, La Casa de Papel

Populair nieuws