search
Fans opgelet: finale aflevering 'Riverdale' seizoen 4 uitgesteld
Series / Nieuws

Fans opgelet: finale aflevering 'Riverdale' seizoen 4 uitgesteld

Het bleef tot dusver lange tijd onduidelijk wanneer de finale aflevering van het vierde seizoen zou verschijnen...

Geoffrey Ketels
Fans van de Netflix-hitserie Riverdale krijgen alweer slecht nieuws te verwerken. De finale aflevering van het vierde seizoen lijkt namelijk nog wel even op zich te zullen laten wachten.

De voorbije week werd bekend gemaakt dat aflevering 19 de laatste zou gaan worden voor het vierde seizoen van Riverdale. De resterende afleveringen zouden wel nog geproduceerd gaan worden, maar zullen worden toegevoegd aan het vijfde seizoen.

6 mei
Bovenstaand nieuws betekende meteen ook dat er nog één finale aflevering voor het vierde seizoen zou gaan verschijnen. In principe moest deze gisteren, donderdag 23 april op Netflix staan, maar al snel werd duidelijk dat, dat niet zou gebeuren. In eerste instantie moet de aflevering namelijk door The CW worden uitgezonden en dat was woensdag in de Verenigde Staten niet het geval.

Nu heeft The CW officieel bevestigd dat episode 19 in de Verenigde Staten zal worden uitgezonden op woensdag 6 mei. Dat betekent dat de laatste aflevering van seizoen 4 van Riverdale op donderdag 7 mei te zien zal zijn op Netflix. Fans moeten dus nog even extra geduld uitoefenen...
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen