'Son of Anarchy' moet uit 4 series gaan bestaan!

'Son of Anarchy' moet uit 4 series gaan bestaan!

Mayans MC moet niet de enige spin-off worden van Son of Anarchy. Er zijn grotere plannen.

Bram de Groot, 25-04-2020 12:00

Van 2008 tot en met 2014 verscheen op de zender FX de geliefde misdaadserie Sons of Anarchy rondom de gelijknamige motorclub. Ondertussen draait de spin-off Mayans M.C., maar er moet eigenlijk veel meer verschijnen.
Dit blijkt uit een tweet van bedenker Kurt Sutter. Er moeten series verschijnen die meer gekoppeld zijn aan de Teller-Morrow-familie, in de moederserie geleid door Charlie Hunnams Jackson "Jax" Teller. Deze zouden zich onder meer moeten richten op Jax' zonen Abel en Thomas.

Sons of Anarchy mythologie
"Ik kwam tot een besef tussen SOA en Maya's. Dat de SOA-mythologie uit 4 shows zou moeten bestaan," legde Sutter uit. "Sons of Anarchy, Mayans MC, First Nine en Sam Crow. First Nine zou een limited series moeten worden, met 9 afleveringen. Deze zou eindigen voordat we aan de geschiedenis begonnen die we in Sons hebben neergezet. Sam Crow zou het lot zijn van Wendi, Nero, Abel en Thomas."


Zoals in bovenstaande tweet staat, is onduidelijk of dergelijk plannen in de toekomst worden uitgewerkt. In 2020 moet het derde seizoen van Mayans M.C. verschijnen.

Lees ook: Kurt Sutter over mogelijke prequel 'Sons of Anarchy'

Bron: Twitter

Lees meer over: Sons of Anarchy, Mayans MC, Charlie Hunnam, Kurt Sutter

Informatie over de serie: Sons of Anarchy

Populair nieuws